2777
2789
عنوان

گریه نوزاد هنگام خواب

242 بازدید | 9 پست

دختر من میخواد بخوابه خیلی گریه میکنه ولی بخوابه دیگه خوابیده ولی این تایم بین خواب رفتنش خیلی منو اذیت میکنه

شیر خشکم میخوره قبل از خوابش کامل شیرش میخوره پوشکشم عوض میکنم ولی اینقدر باید نق بزنه گریه کنه تا بخوابه مشخصم هست خوابش میاد چون مدام چشماشو میماله ولی نمیتونه راحت بخوابه 

کسی هست راهنماییم کنه

چن وقتشه شاید دلش درد میکنه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم همینه یکم بغلش میکنم دورش میدم میخوابه اخه هم خوابشون‌میاد هم دوست دارن بیدارباشن.میگن یکساعت قبل خواب باهاش بازی نکن خاموشی بزن 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
2805

عزیزم فقط خدا بهت صبر بده . منم همین مشکل و دارم . تا از گریه غش نکنه نمیخوابه . نمیدونم این چه مدلیه آخه . چرا بچه های امروزی اینطورین   

یادت نره شکستن دل تاوان داره یادت نره عمر و جوونی پایان داره