2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

212 بازدید | 26 پست

بچه ها من گلوم درد میکرد نگاه کردم و تحقیق کردم دیدم سنگ لوزه دارم

خلاصه یه مدت گذشت و اصلا خوب نمیشن

یعنی گلوم بشدت مستعده و هی تولید میکنه.دیگه خسته شدم

الانم گوشم درد میکنه

همه اینارو تحمل میکنم.اینا یه طرف قضیه.من میترسم دهنم بو بد بده و بخاطر همین کلا اعتماد بنفس ندارم 

چون ادم خودش متوجه نمیشه که چه بویی میاد .

خلاصه خودتون یا اطرافیان داشتید؟کسیو دیدید؟چیکار کنم

منم دارم عزیزم،چارش اینه که مرتب تمیزش کنی و هرشب مسواک‌بزن و اب نمک گاهی قرقره کن برا من خیلی خیلی کم شده یا حتی نمیزنه دیگه

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم دارم عزیزم،چارش اینه که مرتب تمیزش کنی و هرشب مسواک‌بزن و اب نمک گاهی قرقره کن برا من خیلی خیلی ...

وای 

دیگه خسته شدم و رفته رفته بیشتر و شدیدتر هم میشه

ازینجا تمیز میکنم فردا میبینم در اومد باز😭

دوستان سنگ لوزه نشون میده که لوزه داریم؟ یعنی بچگی باید عمل میکردیم؟

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
وای دیگه خسته شدم و رفته رفته بیشتر و شدیدتر هم میشهازینجا تمیز میکنم فردا میبینم در اومد باز😭

ن ب مرور کمتر میشه برا من که اینطور شد

من داشتم ،وای دهنم یه بوی مزخرفی میداد که نگو ،یعنی انقدر بو میگیره که خودت صددرصد متوجه میشی ،باید ...

ایوای بوش وقتی در میارم حالمو بهم میزنه

ولی اخه در میارم میبینم عهههه فردا باز یه گندش در اومد

لوزه هام کلا یجورین انگار مستعدن

ایوای بوش وقتی در میارم حالمو بهم میزنهولی اخه در میارم میبینم عهههه فردا باز یه گندش در اومدلوزه ها ...

کاملا در میاری؟؟شاید کامل تخلیه نمیکنی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
نه فشار خون ندارم ۱۹سالمه

اوکیه پس آب نمک تند تند قرقره کن مسواک زدنی هم ته زبونتو مسواک بزن کم کم تخلیه میشن اگه دیدی نشد با گوش پاک کن آروم خودت درشون بیار

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

کاملا در میاری؟؟شاید کامل تخلیه نمیکنی

لوزه هام یجورین ک صاف نیستن

کامل دیده نمیشه پشتش

اونایی ک میبینمو در میارم

تاجایی ک بتونم

خودشم حالم بد میشه کم میمومه بالا بیارمولی میگم دیگه چاره چیه بهتر از اینه یکی حس بد کنه

2810