دکتر سید علی تحویلدار کلاش ترین و بی انصاف ترین و دزدترین دکتری که تا حالا دیدم.
دکتر مجاری ادراریه با حال خیلی بد رفتم پیشش بدون هیچ ازمایشی گفت عفونت ادراری داری یه قرص سنگین نوشت بعد گفت سریع برو پایین سونو کن بیار تا رفتم سونو و اومدم رفته بود بعددوروز بعدش رفتم میگم دکتر گفت سونوتو نشون بده میگه نمیشه خودت بری من میبرم گفتم باشه بعد گفت ۲۰ تومن باید بدی ک خودم ببرم سونوتو نشون بدم میگم چرا میگه چون همون روز نیومدی میگم من اومدم دکتر رفته بود ....فایده نداشت بماند.
برگشته میگ دکتر گفته سونوت هیچی معلوم نیست سیتی بده بعد میگم تکرر ادرارم چی قرار بود از سونو معلوم بشه میگه بیا اینم قرص تکرر ادرار میگم خب الان از کجا فهمسد تکرر دارم میگه خودت گفتی دیگ میگم پس اون قرص عفونت ادراری چی بود میگه عه حس میکنی عفونت نداری خب پس دیگه اونو نخور !!! میگم یعنی چرک خشک کن به این قوی قطع کنم میگه چقدر سوال میپرسی و.....به همین راحتی برای مردم نسخه میپیچه بدون اینکه منوببینه ...دردمو بدونه ....و فقط پول میگیره .
همین دکتر در حالی ک ازمایش اسمرم شوهرم نرمال بود مغزشو شستشو داد که عمل کن و حالا از وقتی عمل کرده بدتر شده ....همه دکترا میگن نباید عمل میکردی....
با همسن پولا برای خودش تو پنت هوس مطب شیشه ای زده ....
امیدوارم روز خوش نداشته باشه ....کاش هرکسی توهرکاری وجدان داشته باشه....اینهمه که پول میگیرن اما ذره ای جون بیمار براشون ارزش نداره...
من که حلالش نمیکنم امیدوارم جزاشو ببینه ...
۳ تومن که برای عمل شوهرم الکی ازمون اخاذی کرد واسه منم ۳۰۰ تومن خرج رو دستمون گذاشت اخرشم نفهمیدیم و حتی خود منشیشم نفهمید چی بخورم چس نخورم اصلا چمه....
من فرهنگیم و برای چندرغازی که میگیرم انقدر وقت میزارم و اخرم بدبختیم اونوقت اینا از مردم بدبخت و بیچاره فقط بخاطر اینکه نگران سلامتیشون هستن راحت اخاذی میکنن...