2777
2789
عنوان

بخش جدید نی نی سایت (نشریه نی نی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19587 بازدید | 150 پست
مامان معین: برای استفاده از محتوای این بخش نیاز به ثبت نام نیست. فقط برای نوشتن کامنت و اگر بخواهید مقاله ای به نام خوددتان منتشر شود ثبت نام لازمه. وارد بشوید ببینید درست کار می کنه؟
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا تاپیک گوناگون و امروز برای کی دعا کنیم رو حذف کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=103149&postID=4744047#4744047

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
2805
سلام آقای مدیر من هر چیزی داخل سایت می نویسم مثلا در بخش خاطرات می نویسید که سایت دچار مشکل شده یک کادر قرمز رنگ برای من ظاهر می شود من چکار کنم کل سایت ایراد دارد یا من ایراد دارم ممنون
این مطلب را می خواستم در تایپیک ( رفع مشکل نی نی سایت و صبر کاربران ) بنویسم ، نشد ، اینجا نوشتم , ببخشید .

آقای مدیر ، سلام و خسته نباشید ؛

بسته شدن نی نی سایت سخت مرا نگران کرده بود و همواره دعا می کردم که دوباره راه اندازی شود .
کاری که شما می کنید یک خدمت بی نظیر است که درخور رضایت خداوند سبحان و لیاقت شایسته ی مادران و کودکان این مرز و بوم می باشد .
مطمئناًشما و همکارانتان مشمول الطاف و هدایت الهی هستید که اینگونه در خدمت بندگان خدا قرار گرفته اید .
الهی که همواره از لطف و توجه خدای رحمان و رحیم بهره مند باشید .
در هر حال از فعالیت مجدد سایت بسیار خوشحال و خرسند شدم ؛ زیرا بدین وسیله من هم می توانم در خدمت علاقمندان و منتقدین بحث آموزش کودک در تایپیک تراشه های الماس باشم .

فقط یک اشکال در قسمت تبادل نظر تراشه های الماس بوجود آمده که درخواست توجه شما یا مسئول مربوطه به آن را داشتم .
قبلاً این تایپیک (http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=5414&PageNumber=27 ) با 27 صفحه بود اما حالا 19 صفحه شده است .لطفاً بفرمایید رسیدگی شود .
سپاسگزارم ــ زمانی .
2810