2777
2789
عنوان

مادر و پدرم جدا شدن و مادرم وام ازدواجمو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
مرسی از نظرت خودمم فکرم همینه

خونه بخر ولی بارضایت مادر

میدونی اگ همین مادر دعاش پشتت باشه کافبه ولی آهی بکشه شایدبتونی خونه بخری ولی آخرعاقبت خوشی نداره

من قصدنصیحت نداشته وندارم فقط نطرکوچیکموطبق تجربه ای داشتم بیان کردم همین

خواهش ب جون همدیگه اصلا اهل تعارف نیسم وخوشحال میشم بتونم کاری کنم وبرای انتقال وام فقط نیاز ب کدملی ...

ممنونم ولی شاغلم دستم به دهنم میرسه کسایی هستن ک از من بیشتر نیاز دارن. مرسی از محبتت عزیزم

توروخدا بخون راهنمایی کن

گزینه ی سوم

بگو بابات برا جهیزیه بخره وظیفه اونه

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

مغازه !

هر مغازه ای،هم بزنه شاید تا یه سال ضرر بده تا مشتری جمع بشه و سود کنه 

به نظرم پولو هدر ندی،بهتره 

همون خونه از همه چی بهتره 

خودتونم وسایلو میگیرین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

چی میگی مگه کجا زندگی میکنی که با وام اونم اصلان دوتاتون رو هم حساب کن که بتونی همون خونه نیمه ساختم که باشه بتونی بخری مگه هنوزهم همچین جاییوجود داره که بااین پولا خونه خرید؟؟؟؟ 

2810