2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله پیام بدین لطفا

عزیز یکی تو ی شرکت سر کار بوده با قراردادهای یکماهه ک آخر بهمن متوجهدشده حقوق یکماهشو وازیز نکردن اعتراض کرده شرکتم گفته ما حقوق یک ماهتونو بعنوان ضمانت یکساله نگهداشتیم ک اگ قبل از یکسال کاری ب اراده خودتون رفتین بعنوان جریمه کسر میکنیم و بعد از چند روز کشمکش آخرش منجر ب اخراج کارگر شده و بعد شکایت حق و حقوق و حتی حق اسفند ماه رو تو مرحله حل اختلاف گرفته

شرکت تو برگه اخراج و تو شورا شرکت گفته دلیل اخراج تعدیل نیرو بوده درحالیکه اونروزا پیک کاری شرکت بوده و هرروز اضافه کاری وهر جمعه اسفند رو تعطیل کاری داشتن و در مرحله تجدیدنظر تو حل اختلاف گفته بخاطر اهمال کاری کارگر و کارکرد نامناسب کارگر تو اون چند روز درگیری اخراج شده 

الان میخوام بدونم اگ نسبت ب اون قسمت حکم ک برگشت ب کار نیرو رو رد کرده تو دیوان عدالت اداری اعتراض بزنن مفید هست و ممکنه حکم برگشت بکار بدن یا خیر

با توجه ب متفاوت اعلام کردن دلیل اخراج کارگر توسط شرکت تو دو مرحله رسیدگی