2777
2789
دستکاری کرده 😥 میگفت گوشی رو بذار بیشتر بمونه تا سر فرصت درستش کنم اگه نمیخوای تا بردشو عوض کنم&nb ...

تل یا واتس هماهنگ کنید اگر درست بشه زیر ۱۰۰ هزینه اشه

اگرم درست نشه هزینه ای نداره

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید من یه سوال داشتم گوشی قبلیم honor هستش،هر زمان میذارم شا رژ اصلا شار ژ نمیشه وفقط ویبره ...

سلام

علامت شارژژ روی صفحه میاد؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

ایفون سیکس ک بدون علت خاموش روشن میشه مثله لامپی ک اتصالی داره خاموش روشن میشه بنظرتون مشکلش از چیه ؟؟

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
من سامسونگ جی 5دارم ال سی دیش شکسته روشن نمیشه هزینه تعمیرش چقده

سلام

این حالت ارزش نداره تعمیر کنید

چون ال سی دیش ۵۰۰ به بالاست

از طرفی ی برد هم براش پیدا بشه

تقریبا هزینه دست دوم همین گوشیه که زیاده تو بازار

ایفون سیکس ک بدون علت خاموش روشن میشه مثله لامپی ک اتصالی داره خاموش روشن میشه بنظرتون مشکلش از چیه ...

سلام

اول ی بار فلش بشه

بعد اگر حل نشه از باطری

اگر باطری نبود میشه آی سی تغذیه

آیفون 6s دارم باطریش داره کلافم میکنه نمیگم باطریش بده اما خیلی خوب کارنمیده بهم قابل تعمیره یا دی ...

سلام

گاها با یک فلش درست میشه

چون بیشتر مشکلات باطری از نرم افزار هم میتونه باشه

اگر حل نشد باطری تعویض بشه

سلام اول ی بار فلش بشه بعد اگر حل نشه از باطری اگر باطری نبود میشه آی سی تغذیه

فلش شده 

باطریش هم مشکلی نداشته و درسته 

بنظرتون اگه بخوام بفروشمش چقدر میخرنش همینجوری 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
سلام ببخشید یه گوشی سامسونگ استار پلاس دارم سالمه کار میکنه میخوام بفروشم چند میخرن؟؟؟

سلام

اندرویده؟

سلام گاها با یک فلش درست میشه چون بیشتر مشکلات باطری از نرم افزار هم میتونه باشه اگر حل نشد باطری ...

هزینه باطری عوض شدنش چقدره؟ 

ارزشی داره یا زودتر عوضش کنم؟ بنظر شما همینو نگهدارم یا a7 سری جدید بخرم؟!