2777
2789
این تاپیک را ببین کلی لالایی و شعر داره ( بیاد کودکی خودمون)

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=12172&PageNumber=1
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوست جونا شوهرت درست میگه مامی جون. اصلا نباید بچه با جیغ و گریه به خواسته اش برسه. هم برای خودش بده هم برای پدر و مادر. ما هم اصلا به آوا رو نمیدیم. کلی محبت میبینه و دائم در حال بازی و کیفه با من و باباش. اما خوب هم حساب میبره. مامی خورشید جون رسیدن به خیر. امیدوارم حال پدر شوهرت خوب بشه به زودی. راه رفتن نی نی مبارک. این آوا که تنبله. فقط 4 دست وپا تند تند میره و می ایسته. آرسن جون خوشحال شدم که رادوین خوب شده. آوا هم از این تب ویروسی گرفته بود که ما هم مجبور شدیم سفرمون رو کنسلش کنیم.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
سلام اناییل جون. من تقریبا غذای سفره بهش میدم. که غذایه سفره هم معملا متنوع هست.هر روز یه چیز.آب قلم و گوشت بلدرچین و ...از این جور چیزام بهش میدم.حدودا 4 وعده در روز.معمولا خوب میخوره.مگه اینکه واسه دندوناش تب داشته باشه.میوه هم همه چی میخوره.ولی وزن نمیگیره. نمیدونم شایدم از درد دندوناش باشه یا واسه اینکه از صبح تا شب خیلی راه میره.از موقعی که بدنیا اومد تا حالام خوابش خیلییییییی کمه.
سلام به مامانا خوبین کوچولوهاتون خوبن دلم براتون تنگ شده بود ادرینا دیگه نمیذاره پای نت بشینم شدم مثل سارا مامان سورنا الان تازه درکش میکنم حسابی شیطون شده و بازیگوش من پیشنهاد دارم اگه دوست دارید تو وایبر گروه تشکیل بدیم اینجوری بیشتر با هم در ارتباط هستیم بازم تصمیم گیرنده شمایید منتظرتون هستم بوس برای همتون
صبح خیلی دوست دارم بخاطر بوسه همسرم صدای مادرم و خنده دخترم خدایا شکرت
چندتا پست قبلی رو خوندم میبینم گروه تشکیل دادید پس لطفا منو هم ادد کنید شماره مو برای مامان مهرسا میفرستم
صبح خیلی دوست دارم بخاطر بوسه همسرم صدای مادرم و خنده دخترم خدایا شکرت
2810