2777
2789
دیشب هی بهانه میگرفت میخواست با لپتاب باباش بازی کنه شوشو نمیداد اونم گریه میکرد بعد من گفتم خوب بده بهش گفت خراب میشه اگه از الان همهر چی میخواد بدی بهش فردا نمیتوتی جلشو بگیری خلاصه دعوا و گریه و....... ای خدا شما چی کار میکنین؟ می دین چیزایی رو که میخواد بهش یا نه ؟
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از لطف همگی این دکتر هم گفت تا 18 ماهگی صبر کنید.من خیالم راحت شد. ولی همون شب رادوین تب کرد و من مردم و زنده شدم چون از این میترسیدم که مبادا عفونت باشه. اون وقت شب دکتر کجا بود.یه درمانگاه پیدا کردیم که دکترش عمومی بود.هیچی هم بارش نبود.به پسرم آمپول داد ولی من هیچ وقت به پسرم آمپول نمیزنم. زنگ زدم به دکتر رادوین.خدا عمرش بده،نصفه شبی جواب داد. براش شیاف گذاشتم و از جاده قزوین برگشتیم و یه راست رفتیم خونه مامانم. صبح بردمش پیش دکترش و دکتر گفت تب ویروسیه و تا 4 روز ادامه داره.ازش آز هم گرفتیم که شکر خدا عفونت نداشت. تا 4 روز پسرم تو تب 38 درجه سوخت.ولی شنبه دیگه خوب شد. پسرم لاغر شده کلی زحمت کشیده بودم 200 گرم اضافه کرده بود باز شد همون 11500
سلام متین جان همه چیزش خوبه ماشالا نگران نباش تو چشت لاغره ولی از نظر سلامتی خوبه. راستی واتس اپ نداری گروه اونجاست نه تو وایبر دوست دارم تو گروه باشی عزیزم
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن
سلام به همه..ارسن جان خداروشکر که پسر گلت مشکلی نداشت. مامان مهرسا باباش راست میگه نباید هرچیزی رو که میخواد بهش بدی.منم نمیدم حواسشو پرت چیز دیگه ای میکنم.. پسر من که کلا با چ قرارداد بسته..به چای میگه چاچی.به ماشین میگه ماچین.دیگه بابا مامان امی.ابده .بده چیه.ابازی تاب تاب
پسر کوچولوی من با اومدنت دنیای من معنا گرفت
2810