2777
2789
عنوان

کیا از کاشت ناخن راضین..؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44411 بازدید | 62 پست
اگر ناخونات ضعيفه اصلا نكن چون واي به روزي كه برداري ديگه ناخونات ميشه پوست پياز ! با ليمو ترش و سس ...

اره خیلی ضعیفه اصلا یک سانت هم بلند نمیشه زودی از بغل میشونه خیلی نازکه پس انجام ندم مرسی عزیزم چون تو فکرم بود اخه دست با ناخن خیلی قشنگ میشه. 

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم برو ارایشگاه بگو ناخونای خودتو خیلی سوهان نکشن ک ازبین بره بگو روهمونا بطور طبیعی کاشت کنن

من خانواده شوهرم مذهبین وقتی معمونی دارن مجبورم ریمو کنم ناخونامو بعذ مهمونی دوباره میکارم😂بخاطر همین هردفعه بهشون میگم ک ناخونای خودمو سوهان اصلااااا نکشه

چون اگربکشه ناخونات زشت میشه و شکننده وقتی ریمو میکنی ولی اگرنکشه وقتی ریمو میشه ناخونای قبلتو داری😍

چون میدونی دگ کاشتو وقتی انجام میدی و بهد ریمو حداقل دوماه میکشه تا ناخونت ترمیم بشه 

برای مراقبت ببین هرچی نازک تر باشه زودتر میکشنه من یبار خواستم خیلی طبیعی باشه رفتم گفتم نازک کنه بهم گفت میشکنه گوش نکردم شب اومدم دکمه شلوارمو ببندم یکیش شکست😐😐😐

بگو نه نازک بزنه ن خیلی ضخیم ک زشت بشه

چون ناخن کاشت طولانی مدت میمونه و ناخنم نیاز به ابرسانی و هوا داره اصلا خوب نیس کاشت

ولی وقتی خودم ناخن میچسونم فوقش بعد ی هفته درش میارم دوروز استراحت میدمو دوباره میچسبونم و انقدر طبیعی میشه که کسی متوجه ناخن مصنوعیم نمیشه  

من ناخن مصنوعی ازین طبیعیا گرفتم با ی چسب خوب  خودم میچسبونم و با سوهان مرتب میکنم خیلیییی راض ...

مارک چسب رو میگی؟؟ 

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
من چندین سال کاشت داشتم الان یک ساله ریموو کردم اون مدلی خوب بود الانم خوبه  چیز خاصی نیست زود ...

لنزناخن و تاپ کات چیه؟ کارهمون کاشتو انجام میده؟ من ناخنام خیلی ضعیفه ی راهی پیشنهاد کنید خودشون بلند نمیشن میترم بکارم ضرر داشته باشه چون سفت و محکم نیستن

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!
نه نمیشه میشکنه  البته اگه ناخون بلند باشه

عشقم من چند ساله پشت هم کاشته خیلیم بلنده اما بازی میکنم . همه کار میکنم .

البته با این چیزا دقت کردی هیچیش نمیشه اونوقت خدایی نکرده ی زره بخوره ب کابینت از گوشت میشکنه و خون میزنه بالا . من کتونی پوشیدنی ازگوشت کنده میشه و خون میاد .اونروز جارو شارژیو داشتم میزاشتم سره جاش ناخونم از گوشت کنده شد نفسم رفت یه آن

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
لنزناخن و تاپ کات چیه؟ کارهمون کاشتو انجام میده؟ من ناخنام خیلی ضعیفه ی راهی پیشنهاد کنید خودشون بلن ...

اگر ناخنت خیلی ضعیفه نکار چون باید یکم روش سوهان بخوره 

لنز ناخن رو سرچ کن ببین به خوشگلی کاشت نیست ولی خوب ناخن اسیب نمیبینه و بدک هم نیست

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عزیزم برو ارایشگاه بگو ناخونای خودتو خیلی سوهان نکشن ک ازبین بره بگو روهمونا بطور طبیعی کاشت کنن من ...

اگ ریمو کنم چون ناخنام ضعیفه داغون نمیشه؟