2777
2789
عنوان

کیا از کاشت ناخن راضین..؟؟

44411 بازدید | 62 پست

چون ناخنام شکنندست اصلا بلند نمیشن سریع میشکنن دوست دارم بکارم ولی میترسم بعدش پشیمون بشم نشه جمعش کرد و بحالت قبلی برگردوند. راضی هستید مشکل ساز نیس؟ دوستم میگف خیلی باید مراقب باشی ب ی جا بند بشه خون بازمیشه اینطوری ک ادم حس ربات بهش دست میده. چ جوریاست؟

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۹ سال کاشتم هفته پیش برداشتم خیلی دلم تنگشه😭

چرا بر داشتی؟

تا حالا نیفتاده بود دوستم کاسته بود تیپ ش افتاده بود 

برا من تا حالا نیفتاده 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

من چندین سال کاشت داشتم الان یک ساله ریموو کردم اون مدلی خوب بود الانم خوبه 

چیز خاصی نیست زود عادت میکنی 

الان هر وقت بخوام لنز ناخن میذارم و تاپ کات  میزنم  با هر طرحی که بخوام 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چرا بر داشتی؟ تا حالا نیفتاده بود دوستم کاسته بود تیپ ش افتاده بود  برا من تا حالا نیفتاده&nb ...

نه نیوفتاده بود

ی عمل داشتم بابد برنیدلشتم

عمل که نه

عکس رنگی با بیهوشبی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

من که هشت نه ماه کاشت بود ناخنم

خیلی ام راضی بودم

اول اینکه باید یه جای خوب بری یه وقت خدای نکرده عفونت نکنه

بعدشم خب مثلا با ناخن کاشت والیبال که نمیتونی بازی کنی

یکم باید مواظب باشی دیگه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

😄خدارو شکر نیاز به کاشت ندارم ناخنام اصلا نمیشکنه نمیذارم زیاد بلند بشن اندازشونو دوست دارم😀

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
من که هشت نه ماه کاشت بود ناخنم خیلی ام راضی بودم اول اینکه باید یه جای خوب بری یه وقت خدای نکرده ...

میشه ها بازی کرد ؟ نمیشه

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍