2777
2789
عنوان

دوست دارم حمله کنم اینقد مادرمو بزنمممممم که خونین ومالین بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 78 پست
آره عزیزم خیلی بده مادر من هم همینطور بود همش غر میزد بعضی موقع ها منو ۷واهرمو میزد و.....ولی برادرم ...

وایییی یعنی انقد بده 

بخدا من یه چیز میگم مامانم یه چیز دیگه اصلا نمیتونم باهاش صحبت کنم

خودم هم شرایط بدی داشتم امسال بخاطر کنکور تحت فشار بودم عصبی شدم ولی مامانم هم بد برخورد میکنه 

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای هر کسی یه جوری عوارضش نمایان میشه مثلا من اشتهام بیشتر میشه و حالت تهوع دارم 

آهان چه جالب 

در کل انگار چیز خوبی نیست عوارضش بده 

2805
چه کلاسی گذاشتم خونه جای پایینی گرفتم باوام واقساط ولی خیلی بی ادب وبد حرف میزنه ،هرکی باشه بهش برم ...

بیخود کلید دادی برو کلیدتو پس بگیر بگو کلیداموگم کردم والا ...

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹

حالم بد کردی 

بیچاره مادرت 

اصلا ذره ایی بهت حق نمیدم بخوای اینقدر توهین امیز حزف بزنی 

دلم گرفت واقعا 😞

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مثلا فک کنید هدکاری میکنید ،رضایتش جلب کنید  بجه رو شستم غذا دادم جارو برقی زدم  ا ...

عزیزم می دونم سخته ولی بالاخره خودتو جای اون هم بذار تنهاییشو بهم زدید خوب هر کسی بالاخره تو خلوت خودش راحت تره و در ضمن شما بچه ی کوچیک داره و مامانت سنش بالاس و تحمل بچه رو نداره مادر خود من هم بی نهایت حساسه خییییییلی خیییییلی ولی من شرایطشو قبول میکنم همین که گذاشته یه مدت برید خونش قدر دانش باش می تونست نذاره تحمل کن

من هم میخورم به شدت عصبی میشم

چندماه خوردی؟ من نه ماه خوردم خیلی بد بود

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
یه خونه خرابه کرایه کرده .یه مشت وسایل خراب  خودشوووو کشششششت دست به چیزام نزن ! نمون تو خونه ...

خانومی من یه نگاه به تاپیک های قبلیتون انداختم 

من نمیتونم شما رو قضاوت کنم اما اکثر تاپیک هاتون لحن تند و عصبی و هیجانی دارن 

شما باید روی خودت کار کنی انقد زود جوش نیاری هر حرفی بهم نزنه روان شما رو 

عصبی بودن عوارض زیادی داره 

اره اصلا خوب نیس در عوض قرص های بهتری هست اما قیمتش به یه مقداری بالاست

😅مرسی از اطلاعات مفیدت

کاش بش بگم دیگه مصرف نکنه ال دی 

2810