2777
2789
عنوان

دخترخاله م دوباره جهیزیه گرفت ،کثثثافتتت !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4877 بازدید | 162 پست
وااای یا خدا تا چه حد انرژی منفی اونوقت که من زل تو چشم اطرافیانم دوروغ میگم نمیگم چی دارم چی ندارم ...

منم واقعاهمین حس رودارم،میترسم بگم به دوروبریام،

تازه دوروبریام یه کاردیگه هم میکنن،شده می رن زیربارقرض وقوله تا برن همون کلاس تخصصی که من دختراموگذاشتم،

و این قصه همچنان ادامه دارد.....

نه من منظورم خونه و اینا بود ولی در کل هرچی هیچی ندونن خودشون راحتر سر زمین میزارن میخابن شب فامیلای ...

یکی از فامیلای شوهرم با من در ارتباط بود .بعد این قهر رفته بود خونه باباش.یبار گفت شوهرت کجاس گفتم خابیده گفت خوش بحالت شوهرت پیشته.ده دیقه نشد همچین دعوامون شد ک نگو.مشکل اینجاس حتی ب لباسامم حسودی میکنه حتی ب مادر شوهرم ک مثلا با من خوبه حسودی میکنه الان رابطمو قطع کردم چون واقعا چشمم میزنه

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا سرکاریم

کسی نمیاد همچین تاپیکی بزنه و اینقد واضح سیاهی دل خودشو داد بزنه

اگه واقعی باشه که واویلا ، معلومه خیلی تحت فشار بودی که حاضر شدی فحش اینهمه کاربر به جون بخری و تاپیک یزنی

امیدوارم وضعت اینقد خوب شه که این چیزا یادت بره

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
2805
یکی از فامیلای شوهرم با من در ارتباط بود .بعد این قهر رفته بود خونه باباش.یبار گفت شوهرت کجاس گفتم خ ...

خوب کردی اینا هست و برامنم خیلی پیش اومده منم زیاد رفتو شد ندارم و داشته هامم به چشم نمیارم به نظرم هر کی هرچی داره خودش لذتشو میبره نیازی نی جار زد 

خوب کردی اینا هست و برامنم خیلی پیش اومده منم زیاد رفتو شد ندارم و داشته هامم به چشم نمیارم به نظرم ...

سر کتاب باز کردم گفت نزارین از زندگیتون سر در بیارن ب فنا میرین

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
یکی از فامیلای شوهرم با من در ارتباط بود .بعد این قهر رفته بود خونه باباش.یبار گفت شوهرت کجاس گفتم خ ...

باورکن امروز روز عیدبود جرات نکردم بر م سمت تلفن وبه یکی از فامیل زنگ بزنم وعیدروتبریک بگم،چون مطمعنا باهرترفندی ازم امارمیگیره و تاچندروز توخونه یاجنگه یا چیز دیگه،من واقعا این انرژی بدرواز طرفشون احساس میکنم ،وترجیح میدم ازم بیخبرباشن

سر کتاب باز کردم گفت نزارین از زندگیتون سر در بیارن ب فنا میرین

ایشالا سال دیگه اینموقع بچت بغلت باشه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
ایشالا سال دیگه اینموقع بچت بغلت باشه

فداتشم من خیلی ممنون  

اسی اومد دو کلمه گفت رفت تاپیک ۸ صفحه رفته جلو .فکر کنم الان نشسته تخمه میخوره کامنتا رو میخونه

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن