2777
2789
عنوان

دخترخاله م دوباره جهیزیه گرفت ،کثثثافتتت !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4877 بازدید | 162 پست
عزیزم چ جملاتت دقیقا عین ده سال قبل خواهرمه  الان سه تا بچه بعد هشت سال نازایی خونه خوب ماشین د ...

یعنی میشه خدا ب منم خونه بده ماشین بده نی نی خوب بده

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی

وااای یا خدا تا چه حد انرژی منفی اونوقت که من زل تو چشم اطرافیانم دوروغ میگم نمیگم چی دارم چی ندارم راستشو نمیگم از همین چیزاش میترسم کاش دختر خالت یکم اسفند دود کنه خدامیدونه چی بشه با اینهمه انرژی منفی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای یا خدا تا چه حد انرژی منفی اونوقت که من زل تو چشم اطرافیانم دوروغ میگم نمیگم چی دارم چی ندارم ...

یعنی منم نگم؟؟؟بنظر تو مردم کورن نمیبینن ک من چ لباسی میپوشم و چیکار میکنم؟؟؟

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
2805
ایشالله به هر سه تاش برسی 

فداتشم مرسی😘😘😘😍

یعنی میشه خدا ب منم خونه بده ماشین بده نی نی خوب بده

اره ناامیدی کفره هر روز بابت هررررر چیزی که داری شکرگزاری کن مخصوصا شبا قبل خواب نعمات خدارو بشمار و شکرگزار باش و تاثیرش رو ب زودی خواهی دید دوست عزیز

اره ناامیدی کفره هر روز بابت هررررر چیزی که داری شکرگزاری کن مخصوصا شبا قبل خواب نعمات خدارو بشمار و ...

❤❤

چقد دلم برات سوخت خیلی حسودی چقدم تابلو حسودی میکنی یکم اروم تر

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
یعنی منم نگم؟؟؟بنظر تو مردم کورن نمیبینن ک من چ لباسی میپوشم و چیکار میکنم؟؟؟

نه من منظورم خونه و اینا بود ولی در کل هرچی هیچی ندونن خودشون راحتر سر زمین میزارن میخابن شب فامیلای مام همه از همین مدلن 

2810