2777
2789
عنوان

بچه ها یه کمک! در مورد نگاه شوهرم!

| مشاهده متن کامل بحث + 18414 بازدید | 35 پست
عزیزم حرفت رو بهش بزن ولی نه اونقدر که از ارزش بیوفته من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که پدرم جلوی خانوما سرش رو بلند نمیکنه اما خانواده شوهری برعکس، اولا که مثلا درمورد کسی نظر میداد خیلی ناراحت میشدم و اونقدر بهش گیر دادم تا حرفم دیگه تکراری شد و خیلی دلیل بی ارزش موندن حرفم رو گشتم و خواستم ببینم ریشه مشکل کجاست که پیداش کردم پدر شوهرم تو خیابون راه رفتنی کسی نمیمونه که از زیر نظرش در بره در صورتی که یه مرد 60 سالستو مادر شوهرم خیلی خیلی هم خوشگله برادر شوهرم هم ببخشید دختری نبوده که از زیر دستش در رفته باشه و کلا تهران رو آباد کرده یکمی فکر کردم و دیدم بلاخره تاثیر میزاره دیگه وقتی خانواده این باشن از این بهتر نمیشه البته اینم بگم ها شوهرم تو کل فامیلشون از همه پاکتره و خیلی خیلی سالمه اما بعضی موقع ها بلاخره تو خیابون یا تلوزیون میبینم که در مورد کسی نظر میده و خلاصه دارم خودم رو متعاقد میکنم
مغز مردان برای خیره شدن به زنان برنامه ریزی شده است

هورمون تستوسترون را به پرخاشگری و خصومت ارتباط می دهند اما این هورمون مسوول میل جنسی هم هست و مردان نسبت به زنان ۶ برابر بیشتر از این هورمون در خونشان دارند. دانشمندان دریافته اند این هورمون بخش تسلط بر رفتارهای تکانه ای و غریزی را مختل می کند. گرچه این موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد، اما می توان گفت مردان درست مثل هواپیمایی که روی دستگاه خلبان خودکار قرار گرفته باشد، به زنان خیره می شوند و در عین حال وقتی زن از میدان دیدشان خارج شد، او را فراموش می کنند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا خوبه بعضی از مردا میگن اونایی که نمیگن اما افکار پلید تو مغزشون میگذره واویلان
برای همه کم باش,اگر قرار است فراموش شوی بگذار فراموش کنند
اینها همان کسانی هستند که اگر زیاد باشی حرامت میکنند
عزیزم هر نگاهی که نگاه بد نیست که خودت رو نگران می کنی....ببین گاهی یه نفر مثلا یه لباس عجیب و غریب پوشیده خب جلب توجه می کنه همسرت هم نگاهش می افته و می بینه و نظرش رو هم می ده این گناه نیست...هر چند که کلا بهتره تا نگاهش می افته سریعا توجهش رو به چیز دیگه ای جلب کنه..این مسئله خانوم و آقا هم نداره برای خودم بار ها پیش اومده که مثلا مدل مو یا نوع آرایش یه خانومی برای جلب توجه کرده و نگاهم بهش افتاده و چند ثانیه روش کلید کردم اما اون نگاهی که می گن کنترل بشه نگاهی هست که منجر به افکار پلید بشه.... واسه همین زیاد سخت نگیر و حساسیت نشون نده....همسرت اگه نگاه بدی داشت نمی یومد به تو بگه
عزیز من اکثریت اقایون همینطورن یه بار تو یه مقاله خوندم که ابشار نیاگارا واسه مردا جالبه اناتومیه چهره وبدن خانومام واسشون جالبه خوب خودتون که خانومین نظر بدین ادم این همه پول خرج کنه بره ابشار یا همینجا یه روری به چشاش بده!!‏
عزیزم من اینو تایید نمیکنم که چشم چرونی بکنن خودمم الهه زیبایی نیستم که بگم کاری که میخاد بکنه هیچ کس مثه من جإاب نیس اما انصافا این قیافهای که دخترا میان بیرون یا عکسای نت من خودم ترجیح میدم دخترا رو نگاه کنم چه برسه به مردا اینقد سختش نکن مطمین باش همه مردا میدون زنا حسودن ببخشید البته و اینقد با هوش هستن که بفهمن خانوماشون این کارو دوس ندارن و دلشون هم واسه دعوا و بداخلاقی خانوماشون تنگ نشده فقط بعضی وقتا واقعا نمتونن
زندگی خیلی قشنگه واسه این مسایل سختش نکن