2777
2789
عنوان

بچه ها یه کمک! در مورد نگاه شوهرم!

| مشاهده متن کامل بحث + 18414 بازدید | 35 پست
شوهرای ما اهل هیزی و لاتی نیستن عزیزم ولی گاهی زنان لخت و جلف نما که اینروزا هم زیاد شده و توجه حتی ما خانوما رو هم بخودشون جلب میکنه. جلب توجه میشه براشون
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وگرنه همه نگاهها نشونه هیزی نیست. شوهر من اگه دوستم بیاد خونه یا زن همسایه بیاد دم در سرشو بالا نمیبره نگاش کنه چه برسه به.......
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
به نظر من نباید سخت گرفت
منم چشمم به مردایی که خاص تر هستند می افته
من میدونم شوهرم عاشقمه و من براش مهمم و این برام کافیه و میدونم نگاهش از سر هوس نیست و شاید غریزشون به اون سمت هدایتشون می کنه
مردها زود به همه چیز عادت می کنن
من اوایل خیلی حساس بودم و کلی بحث داشتم که چرا تو فلان زن رو تو خیابون دیدی؟
اما الآن دیگه میدونم جریان چه جوریه
خصوصا یه بار شوهرم یه دختر فشن رو دید و بعد تو چشام نگاه کرد و گفت : آدم وقتی این زنها رو میبینه افتخار می کنه که کنار زنی مثل شما که همسرشه راه میره
سخت نگیر و همسرت رو باور کن
کیمیا جون فکر میکنم چون اگه اون زن شلوار به پا نداشت و فقط پیرهن بلند به تن داشت موقع افتادن دیگه جاهایی از بدنش برهنه میشد ولی وقتی شلوار به پاش بوده هر جوری هم بیفته باز جاییش پیدا نمیشده
زیاد حساسی من شوهرم تالار عرسی داره و اکثر اوقات 4 و 5 صبح میاد اونجا هم که پره از زن های این مدلی حالا من باید بگم داره چشم چرونی میکنه ؟ بیخیال خود ما هم شاید که نه حتما وقتی توی خیابون رد بشیم نوع پوشش و ظاهر یک مرد جذبمون کنه اما دلیل این نیست که چشم چرونیم
مرسی دوستان.من حساس نمیشم ولی واقعا خودتون اذیت نمیشید؟
مخصوصا مامان ملودی جون که شوهرتون حالا راجع به اون خانوما یچیزی بگه؟یعنی بفهمین دقت کرده در ریزترین خصوصیات اون خانوم
میگیم بی خیال ولی واقعا نمیشه
خدایا...خدایا دوست دارم
اتفاقا بعضی وقتا خودم میپرسم حالا عروس چه شکلی بود ؟ اون میگه مثل همه عروسا . حالا نگاه هم کرده باشه به نظر من خدا چشمو داده که آدم باهاش ببینه زن هم زیبا ترین موجود و خلق خدا به نظر من روی زمینه که آدم به چشمش میاد
azizam hameye marda mesle haman age kasi bege man injor nistam ham dorogh mige motmaen bash man ham dos nadram shohram bebine hata age sexi tarin chiz ro vasash beposhi baz age bebine nega mikone alnate man khodam ham nega mikonm ma nabayad ona ro motaham konim chon ma zana hese hesadat darim injorim age marda ham in ro dashtan be ma gir midadn ke chera inghad did miznio.........
مانلی 18 فروردین esther.niniweblog.com
یعنی انتظار دارید مردها چشمهاشونو بدارند توی کمد و بدون چشم از خونه برن بیرون ؟!
چشم که میبینه... مهم اینه که مغز چطور تفسیر میکنه و چه عکس العملی نشون میده.
یادتون باشه که نتیجه فشارهای غیرمنطقی فقط پنهان کاریه ...
عمر دو بایست در این روزگار
2810