2777
2789
عنوان

بهشون بگم یا نه

71 بازدید | 12 پست

شوهرم با پدر ش کار میکنه الان پنج ساله ازدواج کردیم تا حالا یه هزار تومنی هم برا خودمون جدا نزاشته بهش ک میگفتم میگفت مگه بابام حق منو میخوره ما شریکیم.کلا بیشتر موقع ها خودش و باباش سر مسایل کاری دعوا میکنن صبحشم اشتی میکنن امروزم مثل همیشه اعصابش خورد ا.مد خونه که دعوا کردیم خودش میگه احساس میکنمبابام میخاد دکم کنه حقمم نده گفت بابام گفت تو بد ذاتی تو حسودی تو به خواه رت حسادت میکنی زنتم تو رو میبینه که برا ما کاری نمیکنه تو پسر نداری هم سنای تو سه تا پسر دارن

با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن

این در حالیه ک پدر شوهرم خیلی مرد ارومیه از ظهر دارم گریه میکنم ما یه دختر داریم فقط خودم ۲۱سالم  ه شوهرم۲۸اصلا ازش توقع تین حرفای چرتو نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو تو برا غریبه هم کار میکردی الان پس اندازی داشتیم تهش ارث بین مادرت و خواهرتم تقسیم میشه همینم بهمون نمیرسه بگو کارگراشم عید به عید، عیدی سنوات دارن ما که نمیخوایم بدیم به غریبه تهش میمونه واسه همین نوه های پدرت و همین خانواده

لطفا درخواست دوستی ندید

تا حالا کوچکترین بی احترامی بهشون نکردم حتی ش.هرمم خیلی باهاشون خوبه حالا میخوام به مادر شوهرم گلایشو بکنم شوهرم نمیزاره میگه اونوقت میکن من حرف پدرمو به تو گفتم چند وقت پیشم عین همین حرفو مادر شوهرم به شوهرم گفت گفت تو نمیزاری زنت برا من کار کنه ما همسایه ایم بخدا هر وقت جایی میره همش خودم کاراشو میکنم

بهش بگو تو برا غریبه هم کار میکردی الان پس اندازی داشتیم تهش ارث بین مادرت و خواهرتم تقسیم میشه همین ...

سه تا پسر دیگه داره اونا درس میخونن شوهرم بزرگست موند باهاش 

من انقدر با سیاست نیستم که بدونم با خانواده شوهر چه جوری باید برخورد کرد راستش خودمم توش موندم. ولی اینو بدون شما پس انداز هم نمیکنید اونا فکر میکنن دارید میکنید که این حرفا پیش میاد لااقل یه چی برااینده بچه هات و پیریت و دور از جون بلا دور باشه ازتون مریضی و مبادا بذار کنار کاسه چه کنم چه کنم نگیری دستت اون روز و دستت جلو این ادما دراز نباشه

لطفا درخواست دوستی ندید
همین سکتم میده

دور از جونت. نمیتونی خودت یکم بتیغیش ببخشید این لفظو به کار بردما ولی دیدم تو نزدیکان طرف به اسم خرید برا بچه هاش چند برابر پول میگیره اخرم میره از تولیدی لباس میخره براشون. به اسم کادوی خوب برا بچه خواهراش (تولد_جایزه درس_جشن تکلیف و...) و عروسیا بیشتر پول میگیره به اسم ارایشگاه و... اینجوری برا خودت طلا دست دوم ریز ریز جمع کن برا مبادا لااقل. بغل گوششم با مهر بخون و غیر مستقیم بلاخره یه روز تاثیر میذاره هرچند کم.شب عیدا حتما بهش بگو عیدی سنوات بیارخونه اینجوری که نمیشه و...

لطفا درخواست دوستی ندید

نفقتواز خرجی جدا بگیر ازش سر برجا بگو شنیدم مرد دشت به زنش بده اول ماه روزیش بیشتر میشه قرعه کشی خونگی بردار.برنداشتی هم الکی بگو قسطشو بگیر ازش البته یهو شروع نکنا خیلی اروم اروم اینارو عادت بده حس نشه

لطفا درخواست دوستی ندید

بگو مثلا پام درد میکنه مچم درد میکنه پول بده برم دکتر بعد یه پماد بزن یه ویتامین بخور پول عکس و ازمایشو بگیر ازش بگو دکتر گفت ویتامینت کمه و بخاطر کار زیاده بلاخره بچه اوردی کم تقویت شدی پوک شدی و....

لطفا درخواست دوستی ندید