پسر من الان 4ماه و 18 روزشه. دایم لبخند میزنه خودشو به پهلو می چرخونه با کوچکترین صدا سرشو به اطراف میگردونه اطرافیان رو میشناسه عاشق موزیک و اسباب بازیای موزیکاله آبریزش دهنش زیاده فک کنک بخاطر لثه هاشه با حرف زدن ما کلی سرو صدا از خودش در میاره جقجقه شو مگیره و تگون میده همه چیزو می بره سمت دهنش......
پروردگارا : آرامش را همچون دانه های برف
آرام و بی صدا
بر سرزمین قلب کسانی که برایم عزیزند ببار
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
من مامان 29 آبان 91 هستم. زایمانم خوب بود. خیلی دوست داشتنی بود. غیرمنتظره شد. قرار بود که 5 آذر نی نی بیاد اما یه هفته زودتر اومد.
اما بارداریم یه مشکلاتی داشتم که خیلی یادآوریش اذیتم میکنه از کسی که اون روزهای شیرین رو برام تلخ کرد متنفرم. یکی از همکارهام یا بهتر بگم رئیس گروهمون بود. اونقدر که هر وقت یاد اون روزها میفتم که مدام من رو به گریه می انداخت دیگه دوست ندارم برگردم سرکار. اگر هم برگردم دیگه حاضر نیستم برم اون قسمت. چون حالا می فهمم که چقدر تو روزهای بارداری حساس بودم و اون چطور از حساسیت من سواستفاده کرد و مدام من رو تحقیر کرد و دلم رو شکوند . من که ازش نمیگذرم خدا هم نگذره.
و اما این روزهای بچه داری هرچند سخت میگذره. سه ماه اول دخترم اصلا خوب نمی خوابید اونقدر بی خوابی کشیدیم که بیشتر اضافه وزن بارداری از بین رفت. الان هم که چهار و نیم ماهشه مدام میخواد دمر بیفته و دهانش رو بماله به بالش و پتو . انگاری لثه هاش میخاره قربونش برم.
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی میارزی . و میآموزی و میآموزی با هر خداحافظی یاد میگیری که خیلی میارزی...
بهترین ها در یک جا همه مارک دار و اصل لباس و مانتو و..برای مامان ها همه روزه مزون باز هست یک بار دیدن ضرر نداره منتظرتون هستم
تلفن 09127971608
بعضی از کارها در وبلاک هست www.taishabibi.blogfa.com لینک تابیکم کاری داشتید در خدمتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=266566&PageNumber=1158
عزیزم بیشتر مامانای آذر ماه از اول بارداری اینجا هستن خوشحال میشیم به جمع ما بیای http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=340636&PageNumber=579
*یارب این نوگل خندان که سپردی به منش / میسپارم به تو از چشم حسود چمنش*