2777
2789
عنوان

مشکل زندگی من 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 54 پست
خواهر پروشم اومده جلو روم نشسه میگه تو ب خودت نمیرسی تو فقط دوره بچتی منم بش گفتم داداشت برام اعصابی ...

غلط کرد. میخاستی همونجا بزنی تو دهنش 😤😤😤😤

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم  من تجربه ندارم چون دوازده سالمه ولی از تجربه دیگران استفاده کردم واین هارو دارم به ش ...

یا خدا 12 سالته 🙄🙄🙄 عزیزم لطفا جیزی ک بلد نیستی نظز نذار. از اون لباس مضخرف ک گفتی معلوم بود چیزی بلد نیستی 

2805
یا خدا 12 سالته 🙄🙄🙄 عزیزم لطفا جیزی ک بلد نیستی نظز نذار. از اون لباس مضخرف ک گفتی معلوم بود چیزی ...

مضخرف نه مضحک  یعنی جلف مثل پیشبند آشپزی با پاشنه بلند . اینایی که میگم برا خیلیا جواب داده مثل دوست هفده سالم که شوهرش روبا یه دختر تو بغلش دیده

مضخرف نه مضحک   یعنی جلف مثل پیشبند آشپزی با پاشنه بلند . اینایی که میگم برا خیلیا جواب داده م ...

مضحک یعنی خنده دار ن جلف. مامانت الان کجاست ک تو اینفد از الان درگیر این چیزا شدی و همه چیز بلدی 😬😬😬😬😬

احتمالا به خاطر اینه که توجه اش روجلب نکردی شبا وقتی میاد براش خودتو آرایش کن ولباس های مضحک بپوش &n ...

عزیزم همسرش شبا که نمیاد جایی رو پیدا کرده میره تا صبح میکشه مصرفش سنگین شده ربطی به استارتر نداره که خودشو آرایش کنه یا نکنه. اون فقط

بفکر مصرف خودشه. فقط استارتر باید سعی کنه یه بهونه واسه شوهرش پیدا کنه که اراده ترک کردن پیدا کنه‌‌.

احتمالا به خاطر اینه که توجه اش روجلب نکردی شبا وقتی میاد براش خودتو آرایش کن ولباس های مضحک بپوش &n ...

فکر میکنم مامانتم به تو توجه نکرده  وگرنه ۱۲ ساله های اطرافم  مثل تو حرف نمیزنن  متاسفانه معلومه بلوغه زودرس داری حیف دنیای بچگانه ات که با این معلومات پر شده متاسفم به این تربیت

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
عزیزم همسرش شبا که نمیاد جایی رو پیدا کرده میره تا صبح میکشه مصرفش سنگین شده ربطی به استارتر نداره ک ...

۱۲ سالشه بچست ولش کن نمیدونم اینا جطوری بهشون اجازه  میدن از الان گوشی داشته باشن چه به روز اینا میاد خدا میدونه

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍