2777
2789
عنوان

مشکل زندگی من 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما قبلا هم تاپیک زده بودی دوستان گفتن خاحواده همسرت نگران شما نیستن نگران پسرشونن اگه ارثیه نداشتی یکروزم اصرار به موندنت نمی کردن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یه زمین پدری دارم الان همش بهم میگن بفروش خونه بخرین بکن ب اسم خودت ک مستاجرنباشین اخه پدرشوهرم یه ط ...

خانم اینا به فکر تو نیستن به فکر پسر خودشونن... من نمیگم طلاق بگیر اما بخاطر حرف پدر و مادرش تو تصمیم نگیر مشاوره برو شرایطتو بگو و عاقلانه تصمیم بگیر ببخشید اینو میگم شوهر فقط این نیست اندام تناسلی داشته باشه... باید حمایت کنه... شب میره صبح میاد عین ولگردا چطور غیرتش اجازه میده شما تنها... معتادم که هست بهش اعتمادی نیست یعنی فقط صرف حرف التماد نکن... قشنگ همه چی بمشاوره بگو و عقلانی تصمیم بگیر بفکر بچت هم باش

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  
همش میگن ما فقط دلمون واسه تو میسوزه چون هرجی باشه ما بالا سر بچمون هسیم ی جوری جمعش میکنیم ولی تو ک ...

دروغ میگن... اونجا که مادرش هی گفته اون سرتره یا تو باعث شدی معتاد بشه... خودشون میدونن تو بری پسرشون هم پوخی نیست زندگیش بدتره.... یادت باشه خانواده شوهر در همه حال بفکر پسر خودشونن تا عروس....  الکی گول نخور 

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  
احتمالا به خاطر اینه که توجه اش روجلب نکردی شبا وقتی میاد براش خودتو آرایش کن ولباس های مضحک بپوش &n ...

برو بابا ی چیزی یاد گرفتید. بابا طرف معتاده چ ربطی ب آرایش داره 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
برو بابا ی چیزی یاد گرفتید. بابا طرف معتاده چ ربطی ب آرایش داره 

خواهر پروشم اومده جلو روم نشسه میگه تو ب خودت نمیرسی تو فقط دوره بچتی منم بش گفتم داداشت برام اعصابی نمیزاره که بخوام ب خودم برسم 

ولی به بیتوجهی زن هم ربط داره که مرد معتاد میشه یا زن دیگه ای میگیره

میگه رفته ی شهر دیگه معتاد شده. مرد اگه ذات داشته باشه ب این چیزا نیس 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
2810