زمانی که ازدواج کردم شوهرم معتاد نبود یک سال بعدش رفت یه شهردیکه اونجا با یکی از اقوام شوهرم هم خونه شد ازهمونحا تریاک کشید من بعد از نه سال زندگی مشترک الان بچه یک ساله دارم تازه فهمیدم از طرفی مادرش ب ازدواج ما راضی نبود حالا تقی ب توقی میخوره میگه از روزی ک این زنه اومده تو زندگی بچم زندگیش خراب شده خیلی زورم ازش میگیره میخوادبگه تو بچمو معتاد کردی پسرش همچی اش دهن سوزی نبود همیشه میزدش تو سرم که پسر من همه چیش از تو سره 😒😒😒😏😏😏من کلی ارثیه دارم از لحاظ مالی از اونا بالاتریم پدر مادرمم فوت کردن چن وقت پیس میخواسیم توافقی جدا شیم شوهزمم راضی بود گفت بچه رو هم بهت میدم پدرشوهرم اینا افتادن ب گریه کردن که زنت کسی نداره دلت برا زنت بسوزه رفتن وقت مشاوره گرفتن که ببرنمون مشاور ب نظرتون اینا میترسن من پسرشونو ول کنم برم ؟اصن نمیتونم بشون اعتماد کنم از اونموقع تاحالا هم خیلی دورو ورمو میگیرن میکن هرکمبودی داشتی ما میدیم حالا فردا میخام برم مشاور با شوهرم نمیدونم چی بگم واقعا 😭شوهرمم خیلی بده جدیدا شب میره صبح میاد میدونم میره میکشه اصن کاری ب من و بچم نداره بی مسئولیته تفریحی هبچ نداریم من و بچم همش تنهاییم
اگه خانوادش کمک کنن که ترک کنه و زندگیتون بهتر بشه که بمون اما از اموالت فعلا صحبت نکن و ازشو ...
یه زمین پدری دارم الان همش بهم میگن بفروش خونه بخرین بکن ب اسم خودت ک مستاجرنباشین اخه پدرشوهرم یه طبقه خونه خودشون هست بهمون میده اما من کفتم نمیرم با مادرشوهرم زندگی کنم چون قبلا باهم بودیم پدرمو دراوردن الانم که بچه دارم مطمعنم اگ برم دخالتا بیشتر میشه واسه همین ب شوهرم گفتم باید خونه اجاره کنی من اونجا نمیام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگارمن هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
احتمالا به خاطر اینه که توجه اش روجلب نکردی شبا وقتی میاد براش خودتو آرایش کن ولباس های مضحک بپوش کتاب هنر زن بودن با اینکه قدیمیه وسخت پیدا میشه رو یا بخر یا دان کن چیزای خوبیداره
پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگارمن هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن