2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

malmal jan man tu listet shomareh 57 nooshin hastam.man ro ham setareh dar kon :-) man ham 15 ordibehesht pesare golam artin ro be donya avordam,moteasefaneh natunestam aksesho aplod konam chon hajme aksesh bala bud bva nemidunam chetori hajmesho kam konam ke aplod sheh ?age midunid mamana lotfan rahnamayee konid. mamnun
ببخش مرمر . می دونی خواب بودم اس ام اس دادی .
تو گیجی بازش کردم .
بعد یادم رفت دیگه جواب بدم :)) . ببخشید گلم .

ما خوبیم .
اتقاقا" همین دیشب تو فکرت بودم که بهت اس بدم که ازت خبری نیست ..
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
بچه ها این لیست یادتونه:

1-مریناز................دختر (نیکا) .............زایمان 20 اردیبهشت................اهواز *************

2-مریم(1413)............____................____......خوزستان ….ایشالا خیلی زود مامان میشه، الهی آمین

3- زینب.................پسر....................زایمان 28 فروردین...................تهران**********

4- صدف............ ....پسر..................زایمان 20 فروردین...................تهران ***********

5- افسون...............پسر(یونا)................... زایمان 6 فروردین................بندرعباس.....**********

6-تی تی ...............دختر (بچه اول دختر) ........22 خرداد....................اصفهان

7-گلی...................دختر(آنیا)....................10 اردیبهشت...................اراک **************

8- مرمر..............................مشهد ......انشاءالله خیلی زود مامان میشه ،همه بگین آانشاءالله

9-ساناز..................دختر (آیدا).................نیمه اول فروردین............کرج ***********

10-روژان................پسر( مهبد ).......21 خرداد ..................اصفهان ***********

11-پونا ..................پسر...................... آخر خرداد....................مشهد

12- سامی..............پسر.....................25 اردیبهشت...............خوزستان *********

13-منیره................دختر(شایلین)...........10 اردیبهشت...............بندرعباس ***********

14- زیبا.... .............دختر......................6 خرداد...................اصفهان***********

15- الی.................دختر(ویانا)................ 18 اردیبهشت................بوشهر ***********

16- سپیده.............دختر ( شایلی) ..........12 خرداد......................اصفهان ***********

17 مهدیه...............احتمالا پسر..............20 خرداد......................تهران

18- مهسا...............پسر....................12 اردیبهشت..................شیراز ***********

19-نی نی...............پسر (ارشا).............9 اردیبهشت...................تهران **********

20-آنیا گلی .............دختر.....................8 اردیبهشت.................اصفهان***********

21- لادن..................دختر....................12 خرداد.......................کرمان *********

22-رویا..................ریحانه ( دو بچه اول دختر ).......12 خرداد..................قم **********

23- حنا...................دختر....................8خرداد..........................تهران *********

24-مونا ................... پسر (بهراد)................ 7 خرداد ...................... مشهد ***********

25-سحر................پسر(سامیار)............9 اردیبهشت...................تهران ****************

26 - صدف..............پسر(نیکان)...............24 اردیبهشت..................تهران *****************

27 - پرسا................دختر...................20 اردیبهشت................بندرعباس ********

28- پپری.................دختر...................9 اردیبهشت.....................تهران ***************

29 - آرش مامان...........پسر.................7 اردیبهشت......................تهران *****************

30 - ریحانه............دختر(نیکا)........ 7 خرداد.......................تهران **************

31 - هدی...............احتمالا پسر..........27 اردیبهشت....................تهران **********

32- اعظم................نامعلوم...............فروردین............................؟؟؟
.
33- نوگل.................دختر (پرنیا)...........20 اردیبهشت...................تهران *********

34 - لینا.................احتمالا پسر.............11 خرداد......................شیراز

35 - دریا...............پسر......................7 اردیبهشت..................اصفهان

36-مریم .............دخمل(باران).....................3فروردین..................اراک***************

37- سعیده............پسر (مهدیار)...............27 اردیبهشت.............اصفهان ***********

38 -اوجان................پسر......................28 اردیبهشت................تهران ******************

39- مامین یه فرشته........پسر(رادوین)...........27 اسفند....................تهران **************

40 - سایه................پسر.......................30 فروردین.................مشهد *********************

41- لیلا .................پسر.....................20 خرداد.......................تهران

42- سولماز...............دختر.....................14 خرداد.....................تهران

43- غزل.................دختر(هدی)...............15 خرداد......................تهران *************

44_لاله.................دوقلو دخترای ناز..........28 فروردین ..................؟؟؟؟؟

45-مریم 808.............پسر.....................28 فروردین.................اصفهان *************

46-نسترن.............پسر........................29 فروردین....................تهران

47- گلناز...............دختر(شایلین)........................2 خرداد......................مشهد **************

48-سارا...............دختر.......................10 فروردین ....................تهران

49- سوسن...........دختر(باران)......................19 خرداد...................کرج *************

50-زاهده (مامان آراز)....پسر....................27 خرداد........................تبریز

51-نارگلی................دختر................... آخره اردیبهشت..............شیراز ******البته نی نی پسر شد

52-مامان نفیس.......پسر (محمد طه)........18 فروردین......................تهران

53- نرگس.............پسر (آرشام)...........27 فروردین.......................تهران

54- سمیرا...............دختر (سلدا)............ 10 خرداد .....................تهران

55- نازنین............دختر....................27 اردیبهشت.....................تهران

56-هدی............احتمالا پسر.............27 اردیبهشت....................تهران *********

57-نوشین..............پسر.....................20 اردیبهشت................شیراز*********

58-نسیم...............دختر...............24 خرداد...................خوزستان

59- آفتاب.............نامعلوم....................23 خرداد....................اصفهان

60- الهه...............پسر.......................20 اردیبهشت...............شیراز

61-مامان عسلی....نامعلوم.....................22 خرداد...................بوشهر

62-ساناز..............پسر (سام).................21 خرداد....................تهران

63-نجمه..............دختر.......................20 اردیبهشت...............تهران

64- حانیه.............پسر (امیر محمد)...........20 فروردین................تهران

65-شهرزاد............دختر.......................22 اردیبهشت..............تهران

66- ریما...............پسر (انوش)................13 خرداد..................دزفول

67-آیسان...........پسر (امیرحسین)...........20 اردیبهشت..............تهران

68-آنیتا90.............دخمل مامان................20 فروردین...............مشهد **************

69-مامان پارلا............دختره مامان................27 خرداد...............مشهد **********

70-آهو..................پسر (برسام)...............7 اردیبهشت...........تهران

71-فرشته کوچولو........دختر ناز(تسنیم)..........18خرداد................تهران

72-نسیم.................پسر......................29 خرداد.................تهران

73-مژی..................دختر (آنیتا)...............15 اردیبهشت...........دزفول ***********

74- افسان...............پسر(امیر علی).........7 خرداد...................مشهد ******************

75-مریم.................پسر (مسیحا)............10 خرداد.................تهران *********

76- الیسا .............پسر(محمد صادق)............20 اردیبهشت ..........قزوین ****************

77-مامان مرجان........... دختر.....................-12 اردیبهشت............تهران**************

78- فانوس...............دختر (هانا)...................12 اردیبهشت..............قم ***********

79-شادی..................دختر..........................30 خرداد..................تهران
سلام دوست جونااااااااااااااااا

خیلی خیلی دلم براتون تنگ شده واااااااااااااای یادش بخیر اون روزها ((:

مرمر جونم چه کار باحالی کردی این لیست رو دوباره گذاشتی و داری تکمیلش میکنی . خیلی ممنون ازت. ایشالا سال دیگه این موقع تو هم نی نی داشته باشی - از ته دلم برات دعا میکنم- تو و مریم و همه مامانهایی که در انتظار داشتن نینی هستن

مونایی جونم برفک اگر باشه روی لپش هم از داخل باید اون دونه ها زده باشه - اگر پسونک یا شیشه شیر میخوره حتما سرش رو با آب جوش زد عفونی کن - در ضمن اگر برفک باشه خیلی سخت دیگه شیر میخوره

دکتر آراد میگه قطره ویتامین برای بچه ها واجب است - فکر میکنم اگر مولتی ویتامین بهشون نمیسازه باید ویتامین AD بهشون بدین - حتما از دکترشون بپرسین

مریناز جون سوزش ها طبیعی است بعضی ها زخمشون از داخل دیرتر خوب میشه - بیشتر این سوزشها بعد از کار کردن یا دولا و راست زیاد شدن بوجود میاد - نگران نباش

اوژان جون دکتر به من گفت هر ماه بچه ها باید بین 600 گرم تا 1 کیلو اضافه کنن - پس نگران نباش

مونایی جون خیلی مراقب باش - وقتی میخوای بشوریش دستت لیز میشه - خیلی خیلی مراقب باش عزیزم

مامان جونا مراقب خودتون باشین
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
سلام
................................
هانای منم تو 40 روزگیش 1 کیلو اضافه کرده...3300 بود شده 4300
...............
منم تا چند وقت پیش جای بخیه هام درد می گرفت مخصوصا شبا که یهویی پا میشدم و هانا رو بغل می گرفتم برای شیر
...............
من به دخملی ad می دم و اسهالم نمیشه
منم خیلی دلم میخواست زودتر آراد رو ختنه کنم ولی دکترش گفته بخاطر یکماه سختی که گذرونده فعلا اصلا نباید بهش هیچ شوکی وارد بشه برای همین فعلا نمیتونم ختنه اش کنم - شاید یکی دو ماه دیگه بهم اجازه بدن

ولی با پرس و جویی که کردم میگن ختنه با حلقه خیلی راحت است فعلا اولین ادراری که نی نی میکنه با سوزش همراه است یعنی نینی با اولین ادرار جیغ میزنه ولی بعداز اون دیگه هیچ مشکلی نداره - خود حلقه هم بعد از یک هفته میافته - حتی میگن برای شستشو نینی هم وقتی حلقه هست هیچ مشکلی وجود نداره .

دوست جونا اینا رو من شنیدم شما ها وقتی تجربه کردین حتما برای ما که تجربه نکردیم حتما بنویسین - ممنون
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ