2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

1130 بازدید | 34 پست
ما الان حدود یه سال اومدیم تو شهر مادرشوهرم برا زندگی اخه شهری که ما زندگی میکردیم خیلی هواش گرم بود بع چند روز پیش مادر شوهرم برگشته میگه کاش شما میموندین اخه موقعی که ما اومدیم احساس کردم ناراحت شد به خاطر اینکه ما نریم خونش چون همیشه غذا از رستوران میگیره ولی جلو ما که میرسه میگه ما مشکل مالی داریم به همه هم اینو میگه مثلا الکی میگه اینقدر میرم سفر برا پولش وام میگیرم وقتی که ما میریم اونجا خودش غذا درست میکنه و اینقدر تنبله همش مسافرت و رستورانه و شوهرش هم ازش خیلی حساب میبره شما جای من بودین چبکار میکردین میرفتین خونشون یا نه؟اگه بقیه اقوام پرسیدن که چرا نمیرین چی بگم اخه خیلی کنجکاون اقوام شوشو؟حالم از مادرشوهرم بهم میخوره.....
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اولین مادری رو میبینیم که از نرفتن بچه اش پیشش اینقدر خوشحال شه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
خب کمتر برو
دوری و دوستی
بقیه هم هرچی میخوان بگن
مهم حفظ آرامش زندگی خودته
احترامشو نگه دار و فقط گاهی بهش سر بزنید
ماهی یبارم یه وعده غذا برید پیششون
به جایی بر نمیخوره!
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک
مهم غذا خوردن نیست اون اخه خونه همه میره ولی کسی رو خونش دعوت نمیکنه در صورتیکه خودش همش خونه دیگرونه
اره خیلی بدذاته با همه اینجورین هر کی میخواد بیاد خونش با کمال پررویی و برا ی هرکس یه بهونه اماده داره میگه نه راهکار بدین
ممنون بیتا 66 جون میدونی چیه اینجور ادما فقط به فکر خودشونن و خیلی هم خوشحال میشه که ما نریم از خداشه انگار که بچه نداره ...
واقعا برعکس مادرشوهر من که کلافه میکنه دوست داره همش با هم باشیم یا خودش میاد یا میگه بیاید اینجا
حالا خداروشکر من فعلا باردارم ازش خبری نیست که همش بیان با فک و فامیلاش خونمون!
انگار مشکلاتمون برعکسه

ولی اگه من جای شما بودم دیگه نمیرفتم خونش مگر خیلی دیر به دیر که بقول معروف دوری و دوستی باشه!
همین کارو میکنه که نریم عشق میکنه ما نریم یا اقوام نرن اونجا . اخی عزیزم اشالله نی نیت به سلامتی بدنیا بیاد واسه ما هم دعا کن منم خیلی دوست دارم باردار شم الان 3 ساله ازدواج کردم ولی شوهرم میگه به خاطر مشکلات مالی زوده دعا کن راضی شه . اگه اقوام شوهرم پرسیدن که میرین اونجا چی بگم ؟ تو مهمونیا وقتی میبینمنش چجوری باهاش باشم جلو بقیه با من خیلی خوبه ولی وقتی کسی نیست اخر بدذاتیه
(جلو بقیه با من خیلی خوبه ولی وقتی کسی نیست اخر بدذاتیه) آخ گفتی ! درکت میکنم
ببین ما هم سه سال و چند ماهه که ازدواج کردیم من نی نی نمیخواستم بخاطر مشکلات مالی و عقیده ای و سلیقه ای خودمون ولی شوهرم عاشق بچه بود بالاخره الان 6ماهمه و به این نتیجه رسیدم که مشکلات مالی هیچوقت حل نمیشن یا تمومی ندارن و اعتقاد دارم بچه ای که خدا میده روزیشم میده باورت نمیشه تا الان چقدر ما خرج کردیم ولی به زندگیمون کوچکترین لطمه ای وارد نشده حتی مامانم میگه نمیدونم این خرجهایی که واسه سیسمونی کردم از کجا اومد!
در کل خداروشکر همچی خوب بوده
به مادر شوهرت هم بعنوان مادر همسرت همیشه احترام بذار (بخصوص جلوی بقیه ) بقول بابام با پنبه سرشو ببر و زبون بریز و خلاصه ببخشید خرش کن بذاار فکر کنه خیلی باحاله ولی تو برای آرامش خودتم که شده باهاش دهن به دهن هیچوقت نشو و فقط با زبون نرم کارتو پیش ببر
دیر به دیر بهش سر بزن که نه خودت بهت بر بخوره نه اون ناراحت بشه بذار کیف کنه واسه خودش تو هم راحت و آسوده زندگیتو بکن اگرم ازت کسی پرسید بگو بهش سر میزنیم حتما که نباید بگی چقدر میریم و اینا
مطمئن باش اقوام شوهرت مادرشوهرتو میشناسن سخت نگیر!
وای ممنون بیتا 66 جون از حرفای قشنگت مرسی برام دعا کن شوشو راضی شه شاد باشی و برات یه دنیا ارامش ارزو دارم عزیزم خدا کمکت کنه ایشالله
2810