2777
2789
عنوان

سفالینه جان

165 بازدید | 16 پست

سفالینه جونم با توجه به پستاتون حس میکنم که آدم منطقی هستین اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنید و کمکم کنید واقعا سردرگمم‌نمیدونم آیندم قراره چی بشه😔😔😔

@سفالینه    

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

فقط تو رو به امیدواری رهنمون میکنم؛👇

زندگی با ماجراهای فراوانش،

ظاهری دارد به سان بیشه ای بغرنج و در هم باف

ماجراها گونه گون و رنگ وارنگ ست؛

چیست اما ساده تر از این، که در باطن

تار و پود هیچی و پوچی هم آهنگ است؟

من بگویم، یا تو می‌گویی

هیچ جز این نیست؟

تو بگویی یا نگویی، نشنود او جز صدای خویش

ـ هی فلانی! زندگی شاید همین باشد

یک فریب ساده و کوچک

آن هم از دست عزیزی که تو دنیا را

جز برای او و جز با او نمی‌خواهی

من گمانم زندگی باید همین باشد

من که باور کرده ام، باید همین باشد

هی فلانی! شاتقی بی شک تو حق داری

راست می‌گویی، بگو آنها که می‌گفتی

باز آگاهم کن از آنها که آگاهی

از فریب، از زندگی، از عشق

هر چه می‌خواهی بگو، از هر چه می‌خواهی

هر چه خواهی کن، تو خود دانی

گر عبث، یا هر چه باشد چند و چون،

این است و جز این نیست

مرگ گوید: هوم! چه بیهوده!

زندگی می‌گوید: اما باز باید زیست،

باید زیست،

باید زیست!

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط تو رو به امیدواری رهنمون میکنم؛👇 زندگی با ماجراهای فراوانش، ظاهری دارد به سان بیشه ای بغرن ...

❤😔

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
انشالا مشکلت زودتر حل شه منم همین حس رو دارم نسبت به سفالینه یه خانم عاقل و باسیاست و دانا چندوقت ی ...

خدا کنه بتونه کمکم کنه

انشالا مشکلت زودتر حل شه منم همین حس رو دارم نسبت به سفالینه یه خانم عاقل و باسیاست و دانا چندوقت ی ...

جان دلی که ...😍😍😍😍

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))