سلام دوستان . شناسی که دختر نوجوان دارید تو خونهرابطه تون باهم چطوره ؟؟مال من که خیلی سرکش و لجبازه خیلی سعی میکنم باهاش مدارا کنم ولی بازم یه جاهایی کم میارم و از کوره در میرم نمیتونم خودمو کنترل کنم شما چطوری برخورد میکنید ؟آیا همسرتون هم نقشی داره تو تربیت ؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه به پدرش میگم که تو هدفت درسته ولی راهی که برا هدفت انتخاب میکنی درست نیست .کلیت حرفاش درسته ...
متاسفانه من خودم زود عصبی میشم باز پدرش باهاش مهربون تر برخورد میکنه که البته به نظرم چون پدرش خونه نیست یا یر کار هست یا با دوستاش بیرونه و من فقط تو خونه با بچه ها سرو کله میزنم متاسفانه زایمانهام نزدیک به هم بودن هیچ وقت نه استراحتی داشتم و نه فرصت رسیدگی به خودم
متاسفانه من خودم زود عصبی میشم باز پدرش باهاش مهربون تر برخورد میکنه که البته به نظرم چون پدرش خونه ...
بزرگترین اشتباه همینه.به نظر من برا خودتون وقت بذارید.بعد از کارهای ضروری خونه .اینجوری اعصابتون آرومتره.پدرش که اومد خونه بچه های کوچیکترو بهش بسپرید . با دخترتون برید بیرون راه برید سینما برید بستنی بخورید حرف بزنید .من ماهی یکی دو بار با دخترم بیرون میریم دوتایی و همیشه تو این بیرون رفتنا کلی با هم حرف میزنیم
نه واقعا من درکت میکنم گوشی هم که گند میزنه به وقت و درس برنامه
گوشی رو که هرچی تقلا کرد براش بخریم به هیچ عنوان قبول نکردیم دوسال یر این قضیه خیلی درگیری داشتیم ولی باباش سر حرفش محکم وایستاد گفت الان برات نمیخرم مناسب سن شما نیست دانشگاه که رفتی به روز ترین گوشی رو من برات میخرم فقط یه وقتهایی از گوشی خودم استفاده میکنه