2777
2789
عنوان

اونهایی که دختر نوجوان دارید بیایید همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 17168 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام 19سال زحمات من روبه بادداد یه مدرسه خوب(تیزهوشان )یه رشته خوب(تجربی )باعلاقه زیادناگهان پیش دا ...

ای وااای

رشته که باز ادم میگه علاقه شخصی

ولی سرکشی اقتضای سنشه 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
هم خانواده خودم هم خانواده پدرش روی پوشش و اعتقادات خیلی اهمیت میدیم نه اینکه حتما"باید چادر بپوشیم ...

عزیزم اون بچه ی شماس،خوده شما نیست... نمیتونید مجبورش کنین...فقط میتونین تا ی حدی،ک شئوناتش زیر سوال نره بهش خیلی اروم بگین ک اینجور نپوشه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
اتفاقا" دختر منم راهنمایی نمونه میخونه از وقتی این مدرسه اومد خیلی زبون دراز شده نمیدونم اقتضای سنشه ...

من مدرسه اش خوب بودامابرای کنکوررفت سالن مطالعه اونجاازراه به درش کردن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
من همیشه به پدرش میگم که تو هدفت درسته ولی راهی که برا هدفت انتخاب میکنی درست نیست .کلیت حرفاش درسته ...

نوجوان که هیچ .ادم عادی هم تحمل حرف زور و تحقیر عصبانیت نداره . محبت فقططط

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
ای وااای رشته که باز ادم میگه علاقه شخصی ولی سرکشی اقتضای سنشه 

اخه عزیرم میشه کسی17سال بگه میخوام پزشک ارتوپدیاروانپزشک بشم یهودرعرض یک روزرفتن به سالن مطالعه بگه فقط زبان؟!

وحالاهم همش سرش توموبایله درحال دابسمش درست کردن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اتفاقا" دختر منم راهنمایی نمونه میخونه از وقتی این مدرسه اومد خیلی زبون دراز شده نمیدونم اقتضای سنشه ...

خواهر منم دوستاش افتضاحن متاسفانه خیلی هم حرف دوستاش واسش مهمه اقتضای سنشونه که دوستاشونو ترجیح میدن به ما

منم این مشکلو دارم درسته که خود ما نیست ولی باید یه سنخیتی یه تشابهی باشه خب

عزیزم فقطططططط محبت! بچه با زور اونم تو بلوغ نمیشه کنترل کن!

با زیون خوش...مثلا بگو مامان جان،این مانتو یا شلوار تو شان شما نیست،میشه یکی دیگه انتخاب کنی؟؟

من خودم الان ازدواج کردم،هنوز ک هنوزه مامانم بهم میگه روسریتو ببند😑منم باز میکنم بدتر! چون لحن گفتنش عین گشت ارشاده

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
2810