سلام دوستان . شناسی که دختر نوجوان دارید تو خونهرابطه تون باهم چطوره ؟؟مال من که خیلی سرکش و لجبازه خیلی سعی میکنم باهاش مدارا کنم ولی بازم یه جاهایی کم میارم و از کوره در میرم نمیتونم خودمو کنترل کنم شما چطوری برخورد میکنید ؟آیا همسرتون هم نقشی داره تو تربیت ؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هم خانواده خودم هم خانواده پدرش روی پوشش و اعتقادات خیلی اهمیت میدیم نه اینکه حتما"باید چادر بپوشیم ولی خب با مانتو هم حجابمونو داریم ولی دخترم بیشتر دوست داره جلف بپوشه خب اینجور چیزا رو نمیشه بهش آزادی کامل داد باید کنترل کرد
من همیشه به پدرش میگم که تو هدفت درسته ولی راهی که برا هدفت انتخاب میکنی درست نیست .کلیت حرفاش درسته ها ولی اینقدر با خشونت و تحقیر با دخترم حرف میزنه که من به جای دخترم قاطی میکنم
تمام 19سال زحمات من روبه بادداد یه مدرسه خوب(تیزهوشان )یه رشته خوب(تجربی )باعلاقه زیادناگهان پیش دا ...
اتفاقا" دختر منم راهنمایی نمونه میخونه از وقتی این مدرسه اومد خیلی زبون دراز شده نمیدونم اقتضای سنشه یا دوستاش خوب نبودن چون از فعالیت مدیر مدرسه شون که راضی هستم