2777
2789
عنوان

کسایی که میگن مردا چرا میان نی نی سایت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 86 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا. اینجام این جنس زورگو‌ رو حلوا حلوا کنیم بذاریم رو‌سرمون .    

میخوای نسلشونو منقرض کنیم⁦☺️⁩😉

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

شعور و غیرت حکم میکنه جایی که اغلب خانوما هستن اقایون تشریف نیارن از دیو ودد ملولمو انسانم ارزوست.. ...

سوالای زیادی دارم زنونه و روم نمیشه بپرسم یا میترسم بگن من پسرم

ولی واقعا سوال دارم که دیگه بیخالشون شدم

🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

من تاحالا مردی ندیدم که واسه بچه اش تاپیک بزنه! بیشتر برای لاس زدن میان

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کاش علتشو از نی نی یارا میپرسیدین

خودم که ترکیده بودم و نمی شد بپرسم .

ولی یکی از بزرگواران سایت لطف کرده بود و رفته بود پرسیده بود . گفته بودن من توی یک تاپیک غیراخلاقی یک نفر رو منشن کردم .

اصلا یادم نمیاد . حتما اشتباه شده .

مرد متولد 1360
دنبال دعوایی خواهر/برادر؟ 😁 خوب تالار دارن دیگه، توی تاپیک جاری چه میکنن؟ 🤔

میخوان ببینن از زن داداشون چی میگیم 

ولی خدایی فک کن بیان بگن باجناق مارمولکم

باجناق خیر ندیده ام

کلیسای باجناقمو کندم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من مشكلي با حضورشون ندارم حتي گاهي حاميشونم ولي يكي دو تا هستن خيلي رو مخن يعني خيليااااا  تو ...

چرا من نمی‌شناسم

فقط یه جوانمرد شنیدم اونم نمی‌دونم چرا معروفه

خودم که ترکیده بودم و نمی شد بپرسم . ولی یکی از بزرگواران سایت لطف کرده بود و رفته بود پرسیده بود . ...

خودم که ترکیده بودم خخخ 

گریزانم از این خانه ... ولی از خویش می پرسم    چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه!
اون چه مردی بوده رفته برای بقیه هم تعریف کرده که رفتم تو سایت وسط یه عالمه خانم  این جور آدم ه ...

یه عالمه نبودیم ۴ نفر بودیم .مگه کار بدی کرده🤔

خودم که ترکیده بودم و نمی شد بپرسم . ولی یکی از بزرگواران سایت لطف کرده بود و رفته بود پرسیده بود . ...

عجب 😐😐😐😐

تاپیک غیر اخلاقی رو یکی دیگه زده شما حذف شدی 😬

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️