2777
2789
عنوان

یه مرد تمیز خوش تیپ موهای جوگندمی آدم حسابی دیدم .

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 104 پست
قربونت بشم ناراحت نشدم 😘😘😘

😘 ماهی مااه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
😘😘😘

ولی میدونی کاش حرفاش از ته دلش بود همش داره فریبم میده بخاطر چم و هم چشمی باهام ازدواج کرده

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید اینجوری فک میکنی 

اول گفت دخترمو میگیره بعد زد زیر حرفش گفت جهاز نیار الان هی میزنه تو سرم وووو....

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
شما خودت چند سالته

شوهرم نزدیکه ۴۰.من نزدیکه۳۰هستم. دقیق ده سال ازم بزرگتره

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
شوهرم نزدیکه ۴۰.من نزدیکه۳۰هستم. دقیق ده سال ازم بزرگتره

باز شما خوبین من ۲۴ شوهرم ۴۴

باز شما خوبین من ۲۴ شوهرم ۴۴

خوشبخت بشید الهی

البته ماشاا...به شوهرتون کمتر میخوره. حول و حوش ۳۷میزنن.

چطور شد اشنا شدید؟ماتوخانواده تا اختلاف ۱۵داریم خیلی هم خوشبختن. بیشتر نداریم. البته اگر مایلی جواب بدید❤

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
کاربر انایارم فک کنم زندگیمو خونده باشی

آهااان یادم اومد گلممم. خوبی شما؟؟ انایارو پیدا کردی؟اوردیش پیش خودت؟

برای حساسیت شوهرت که مشکل منم هست بخاطر اختلاف سن که طبیعیه

هر چی گفت  توصورتش بگو چشم بعد ریز کاره خودتو انجام بده. میترسه از دستت بده. 

آهااان یادم اومد گلممم. خوبی شما؟؟ انایارو پیدا کردی؟اوردیش پیش خودت؟ برای حساسیت شوهرت که مش ...

شهرشونو پیدا کردم رفتن همونجا که ما قبلا زندگی میکردیم ولی متاسفانه شوهرم دیگه نمیخواد انایار پیش ما باشه حتی اسمشم میارم دعوا راه میندازه همه حرفاش دروغ بود فقط به خاطر اینکه به همه نشون بده چه زنی گرفته منو نابودم کرد خدا ازش نگذره

شهرشونو پیدا کردم رفتن همونجا که ما قبلا زندگی میکردیم ولی متاسفانه شوهرم دیگه نمیخواد انایار پیش ما ...

😔😔😔😔😔😔 عزیزمممم.

کاش حداقل هفتگی میدیدیش. هفته ای یک روز. یا چند ساعت😔 بمیرم،دخترا خیلی مظلومن

2810