2777
2789
عنوان

یه مرد تمیز خوش تیپ موهای جوگندمی آدم حسابی دیدم .

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 104 پست
اره جذابه  حداقل از نصف مردهای کوچه خیابون بهتره

چی بگم والا

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
شوهرته ؟. من فکر کردم همینجوری گزاشتی نظر خواهی . ببخشید توروخدا 😅

اشکال نداره باباخخخخخخخ

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا

اگر مرد خوبیه قدرش و بدون همین 

چیزی نمی خواد بگی 😁

خـــدایا

کــمــی بــیـا جــلــوتــــر .

مــی خــواهـــمـــ در گوشــت چــیــزی بــگــویم . . . !

ایـن یـک اعــتـرافــــــ اســت . . .

مــن بــی او دوامــ نــمی آورمــ . . .

حــتــی تــا صــبح فـــردا . . . !.!

شوهره منم خوش زبونه بشدتتنت. ۴۰سالش داره میشه

شما خودت چند سالته

😐😐😐😐😂😂😂😂سوتی دادی رفت 

😔

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اگر مرد خوبیه قدرش و بدون همین  چیزی نمی خواد بگی 😁

خیلی خوبه اره هه همش وعره الکی بهم داد خدا ازش نگذره

بااجازه استارتر

خانوما من یه خواهرشوهر دارم یه خورده حالتای افسردگی بعد زایمان گرفتش چندساله

باشوهرش افتاده رو لج وحشتنااااک همه جا بدیشو میگه و نفرین بااینکه شوهرش آدم صبوریه و گاهی اونم فحشش میده

الانم ب من زنگ زد کلی بدوبیراه داشت بیخودو بی جهت ب شوهرش میداد ک پسرش ک ۲۲سالشه بهش تذکر داد

کلی ب پسرش فحش داد و نفرینش کرد

منم نمیدونستم چی بگم خواهشا زاهنمایی کنیدمیخوام ب پسرش پیام بدم عذرخواهی کنم ک فک نکنه من مث مامانش فک میکنم

یه زبونی داره مارو از لونش میکشه بیرون

فک میکنی چیز کمیه وقتی با شوهرم بحثم میشه میگم بهش حداقل ی زبون اگه داشتی خیلی از مشکلاتمون حل میشد بنظرم خوش زبونی جلو اختلافات خیلی بزرگ رو میگیره قدرشو بدون 

زشت و قشنگ هم نکن والا خوب بود بنده خدا

اگه قشنگ میبود ک باید 24ساعته مواظبش میبودی و دلت هزار راه میرفت 

خخ اینم بگم خوش زبونی از قیافه خیلی بدتره😁😁😁 

بااجازه استارتر خانوما من یه خواهرشوهر دارم یه خورده حالتای افسردگی بعد زایمان گرفتش چندساله باشوه ...

توروخدا راهنمایی کنید چی بگم آخه رابطه من و پسرش رسمی بوده واحترام آمیز بوده من همسنشم

فک میکنی چیز کمیه وقتی با شوهرم بحثم میشه میگم بهش حداقل ی زبون اگه داشتی خیلی از مشکلاتمون حل میشد ...

اینم حرفیه

2810