2777
2789
عنوان

دوستداران آب و یادگیری شنا

1657 بازدید | 12 پست
این تاپیک با موضوع آشنایی و آموزش شنا توسط گروه آموزشی موج آبی با مدیریت آقای دماوندی راه اندازی میشود.
ورزش شنا یکی از محبوب ترین ورزشها در بین اقشار مختلف مردم است. فردی که شنا می کند، نه تنها از این طریق احساس راحتی و نشاط می کند بلکه در اثر شنا کردن قابلیتهای جسمانی خود را از قبیل استقامت دستگاه گردش خون و تنفس، قدرت، سرعت و انعطاف پذیری مفاصل شانه و مچ پا افزایش می دهد. ورزش شنا ورزشی است که از سن نوزادی تا سن کهنسالی میتوان آنرا انجام داد و به طور کلی ورزشی است که هیجان و اضطراب را کاهش داده، عضلات را قوی و محکم کرده و بدن را نرم و انعطاف پذیر می سازد و باعث می شود که فرد انرژیی بیشتری برای انجام کارهای روزانه خود کسب کند.
قهرمان کشور و نجات غریق و مربی بین المللی از کشور بلژیک(IRN-03-004)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهاره خانوم دفترمرکزی شرکت ما زیر پل کریمخان هست و کادر اموزشی ما در استخرهای مختلفی مستقر هستند اما در خصوص فرمایش شما باید عرض کنم در حال حاضر خودم در یک مجموعه ورزشی تمیز و مجلل که به صورت نیمه خصوصی فعالیت داره مشغول هستم مکانشم در الهیه هستش. روزهای زوج از ساعت 3 تا 6
شنای بچه ها
شنا درکودکان موجب افزایش هوش ، تمرکز حواس، هوشیاری و پیشرفت در روابط اجتماعی آینده آنها می شود. شنا هم از نظر حسی و هم از نظر فیزیکی تأثیر مثبت بر روح و روان نوزادان می گذارد.
نوزادانی که در ماه های اولیه زندگی یعنی حدود ۶ تا ۱۰ ماهگی شنا می کنند ، احساس امنیت و آسایش و آرامش بیشتری دارند. بچه ها به علت کم بودن جاذبه آب ، آزادی عمل بیشتری بدست می آورند. برای آموزش شنا ، والدین نیز می توانند در کنار آنها شنا کرده و لذت آموزش را درک کنند. به یاد داشته باشید آموزش شنای کودکان باید تحت نظارت مربی های مخصوص صورت بگیرد.
در ابتدا کودک خود را با زور و اجبار داخل آب نکنید، بلکه به او فرصت دهید ، با آب آشنایی بیشتری پیدا کند! بسیاری از بچه ها قبل از آنکه بتوانند راه بروند قادر به شنا کردن هستند. شنا باعث تقویت ماهیچه ها و افزایش حجم ریه می شود .
به علاوه الگوی خواب شبانه کودکانی که شنا می کنند ، بسیار منظم می شود.
اولین چیزی که بعد از مدتی شنا می توانید در کودک خود مشاهده کنید، اعتماد به نفس و احساس استقلالی است که در او رشد یافته است.
بچه های ۶ تا ۱۰ ماهه ، قادر هستند در زیر آب به مدت ۵ دقیقه شنا کنند و نفس خود را نگاهدارند
ممنون اقا احسان. من خیلی دوست دارم دخترم زود شنا یاد بگیره . الان 1 سالشه میشه !؟
اگه بله شما جایی رو میشناسین معرفی کنین ؟
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
آقا احسان مربی خوش اخلاق با استخر خوب محدوده کریمخان ولیعصر معرفی میکنید؟؟واسه پسر 6 ساله

درضمن تو این سن مفاهیم آموزش درک میکنن که انجام بدن ؟یا بزارم بزرگتر بشه؟؟
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند
دوستان عزیز کلاسهای اموزشی برای پسران درمجموعه ورزشی نیمه خصوصی بسیار تمیز و ایمن الهیه و با مربیگری مستقیم خودم از شنبه 25/3/92 شروع خواهد شد. اگر قصد شرکت در این دوره را دارید مهلت ثبت نام تا جمعه میباشد.
وسوسه شده‌اید که هر چه سریع‌تر کوچولویتان را در کلاس شنا ثبت نام کنید؟ فکر عاقلانه‌ای است، البته اگر به اندازه کافی بزرگ شده باشد. موسسه پزشکی اطفال آمریکا به والدین توصیه می‌کند که برای ثبت نام در کلاس‌های رسمی تا ۴ سالگی او صبر کنند. در این سن کودک به لحاظ رشدی قادر به یادگیری مهارت‌های لازمهٔ شناور ماندن در آب است. تا آن موقع از برنامه‌های مادر و فرزندی یا پدر و فرزندی که روی بازی‌های آبی، مهارت‌های آمادگی شنا و ایمنی در داخل و خارج استخر تمرکز دارند، استفاده کنید. قبل از ثبت نام او در کلاس شنا، تجربه و عدم ترس کودکتان را از آب در نظر بگیرید. کنی کاروی، کار‌شناس ایمنی و سلامت ملی صلیب سرخ می‌گوید: �در حالی که هیچ کلاسی نمی‌تواند کودکتان را ضد غرق کند، یک برنامهٔ آمادگی شنا می‌تواند به کودکتان مهارت‌هایی را بیاموزد که تا آخر عمر برای او مفید هستند.�