2777
2789
عنوان

دوستداران آب و یادگیری شنا

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 54 پست
خیلی ممنون از کمکتون ،،،،فقط یه زحمت دیکه اکه شمارشو دارین برام اینجا میذارین اکه نه که تو نت یه سرج میکنم شاید بیدا کردم ،. بازم مرسی از لطفتون
خدا جونم منو به آرزوم برسون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز کلاسهای اموزشی برای پسران درمجموعه ورزشی نیمه خصوصی بسیار تمیز و ایمن الهیه و با مربیگری مستقیم خودم از شنبه 25/3/92 شروع خواهد شد. اگر قصد شرکت در این دوره را دارید مهلت ثبت نام تا جمعه میباشد.
قهرمان کشور و نجات غریق و مربی بین المللی از کشور بلژیک(IRN-03-004)
وسوسه شده‌اید که هر چه سریع‌تر کوچولویتان را در کلاس شنا ثبت نام کنید؟ فکر عاقلانه‌ای است، البته اگر به اندازه کافی بزرگ شده باشد. موسسه پزشکی اطفال آمریکا به والدین توصیه می‌کند که برای ثبت نام در کلاس‌های رسمی تا ۴ سالگی او صبر کنند. در این سن کودک به لحاظ رشدی قادر به یادگیری مهارت‌های لازمهٔ شناور ماندن در آب است. تا آن موقع از برنامه‌های مادر و فرزندی یا پدر و فرزندی که روی بازی‌های آبی، مهارت‌های آمادگی شنا و ایمنی در داخل و خارج استخر تمرکز دارند، استفاده کنید. قبل از ثبت نام او در کلاس شنا، تجربه و عدم ترس کودکتان را از آب در نظر بگیرید. کنی کاروی، کار‌شناس ایمنی و سلامت ملی صلیب سرخ می‌گوید: �در حالی که هیچ کلاسی نمی‌تواند کودکتان را ضد غرق کند، یک برنامهٔ آمادگی شنا می‌تواند به کودکتان مهارت‌هایی را بیاموزد که تا آخر عمر برای او مفید هستند.�
سلام عزیزم
من یک دختر 3 ساله دارم-یک استخر سمت غرب تهران جهت آموزش شنا معرفی می کنید؟مرسی
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
خانم بیتا گروه ما چندین مربی داره که به منازلی که استخر دارن اعزام میشن و یا در استخرهای مشخص مشغولند و بعضی هاشون تو این فصل به کیش اعزام میشوند.بنابراین لزوما ما اطلاعات مشخصی از همه استخرها نداریم چه از نظر کادر مربی چه نوع آموزش و بهداشت .
شما برای کسب اینگونه اطلاعات بهتره با هیئت شنا یا فدراسیون تماس بگیرید