2777
2789
عنوان

دوستداران آب و یادگیری شنا

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روژینا خانوم مشکل اساسی شما از ترستون سرچشمه میگیره شما بخاطر ذهنیت بدی که دارید عضلات بدنتون رو در اب سفت میکنیدو این انقباض سبب کاهش عملکرد شما میشه
قهرمان کشور و نجات غریق و مربی بین المللی از کشور بلژیک(IRN-03-004)
بهاره خانوم دفترمرکزی شرکت ما زیر پل کریمخان هست و کادر اموزشی ما در استخرهای مختلفی مستقر هستند اما در خصوص فرمایش شما باید عرض کنم در حال حاضر خودم در یک مجموعه ورزشی تمیز و مجلل که به صورت نیمه خصوصی فعالیت داره مشغول هستم مکانشم در الهیه هستش. روزهای زوج از ساعت 3 تا 6
شنای بچه ها
شنا درکودکان موجب افزایش هوش ، تمرکز حواس، هوشیاری و پیشرفت در روابط اجتماعی آینده آنها می شود. شنا هم از نظر حسی و هم از نظر فیزیکی تأثیر مثبت بر روح و روان نوزادان می گذارد.
نوزادانی که در ماه های اولیه زندگی یعنی حدود ۶ تا ۱۰ ماهگی شنا می کنند ، احساس امنیت و آسایش و آرامش بیشتری دارند. بچه ها به علت کم بودن جاذبه آب ، آزادی عمل بیشتری بدست می آورند. برای آموزش شنا ، والدین نیز می توانند در کنار آنها شنا کرده و لذت آموزش را درک کنند. به یاد داشته باشید آموزش شنای کودکان باید تحت نظارت مربی های مخصوص صورت بگیرد.
در ابتدا کودک خود را با زور و اجبار داخل آب نکنید، بلکه به او فرصت دهید ، با آب آشنایی بیشتری پیدا کند! بسیاری از بچه ها قبل از آنکه بتوانند راه بروند قادر به شنا کردن هستند. شنا باعث تقویت ماهیچه ها و افزایش حجم ریه می شود .
به علاوه الگوی خواب شبانه کودکانی که شنا می کنند ، بسیار منظم می شود.
اولین چیزی که بعد از مدتی شنا می توانید در کودک خود مشاهده کنید، اعتماد به نفس و احساس استقلالی است که در او رشد یافته است.
بچه های ۶ تا ۱۰ ماهه ، قادر هستند در زیر آب به مدت ۵ دقیقه شنا کنند و نفس خود را نگاهدارند
بسلام اقای احسان ایمیلی برای من نیومده ،،،،،لطف میکنید همین جا جواب رو ارسال کنید من فقط امروز نت دارم ،،،،،ممنون میشم همین جا و همین امروز جواب رو بهم بدید جون واقعا لازم دارم ،،،،ممنون از لطفتون
خدا جونم منو به آرزوم برسون
خانم فری من میخواستم از طریق یکی از دوستان براتون کمک بگیرم که ازشون خبری نشد اما شما فعلا با فدراسیون شنا تماس بگیرید و ازشون خواهش کنید تا مجموعه ای که برای تیم ملی شناگر تربیت میکنند رو بپرسید
2810