2777
2789
عنوان

شما از این دو تا خونه کدومو میپسندین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 165 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دومی خوبه اما طبقه ۴ بدون آسانسور باعث میشه هر بار داری میری بالا به خودت فحش بدی 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اینم حرف درستیه قبول دارم بدون ماشین واقعا پدر آدم در میاد فقط بحث کمد و بخاریه که اونم حل میشه ب ...

کمد میشه درست کرد حالاماها چندساله بخاری داریم چیشده.شوهرادم روزی دوبار بیشتر نمیخواد بیادوبره این خانم خونه اس روزی ممکنه چندبارپله هارو بره وبیاد بعدها بچه دار شی که قشنگ یکی ازاعضای بدنت پاره اس 😂😂خواهر .

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

وای دودل نباش خونه بدون آسانسور مصیبته اصلا شک نکنننن یه خربد میرفتم دیگه نمیتونستم از پله ها بالا برم مهمون میومد ادمای مسن چقد طول میکشید بیان بالا اصلا خوب نیست عزیزم اونم ۴ طبقهههه به یه بار دوبار بالا رفتن نگاه نکن هر روز بری بیای زانو برات نمیمونه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بنظر من هیچکدوم 

هر کدومو بخری پشیمون میشی

اولی که تراس و کمد و اینا نداره که خیلی بده

دومی هم که پدر زانو به سر سال نکشیده در میاد ط 4 بدون آسانسور وحشتناکه 

بگرد خونه بهتری پیدا میشه حتما 

مثلا دومی رو واحد کوچیکتر بگیرین ولی با آسانسور

دوتاش بدرد نمیخوره

چهار طبقه بدون اسانسور پدرت در میاد و بعدش به سختی و زیر قیمت فروش میره

بدون تراس و کمدو کابینت هم زندگی غیر ممکنه

حالا کمد و کابینت رو میزنی،ولی بدون تراس نهایتش دو ماه دووم بیاری

لباس کجا پهن کنی؟هوا چطور عوض بشه نورگیر نیست و ...