2777
2789
عنوان

شما از این دو تا خونه کدومو میپسندین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 165 پست

بیشتر بگرد عزیزم اینا هیچکدوم گزینه خوبی نیس خونه تک خواب بدون تراس جا پیدا نمی کنی برا خشک کردن لباسات لباساتم همیشه بوی نمور میدن،طبقه ۴ بدون اسانسورم بی فایدس بعدها فروختنشم براتون مکافاته رفت و امد خودت و اثاث کشی دیگه پیشکش تازه بدون ماشین رفت و امد خیلی سخت میشه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اون زیاد برام مهم نیس

یاد اون خونه میفتم حالم بد میشه تازه طبقه ۳ بودیم مهمون میومد نیم ساعت دم در نفس نفس میزدن فقط. یعنی هر دفه بالا و پایین میرفتم عصبی میشدم اخ از روزی که وسیله دستمون بود 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
کمد میشه درست کرد حالاماها چندساله بخاری داریم چیشده.شوهرادم روزی دوبار بیشتر نمیخواد بیادوبره این خ ...

وای توبه😂😂😂

خب آره

من خودم برام سخته محله پایینتر از خونه خودم بشینم

نه اینکه آدما فرق داشته باشن، نه

شاید حتی اونا آدمای با صفا تر و دلی تری باشن

ولی بحث فضای اون مناطقه

از این لحاظ میگم

اما خب خونه دومی هم مشکل پله داره دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من دو دل نیستم شوهرم مجبور به دومی میکنه

خب توجیهش کن عزیزم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
😕

میخواستم بگم بارداری رو بیخبال شو کلا

من دو دل نیستم شوهرم مجبور به دومی میکنه

حس میکنم همسرتون خیلی دارن احساسی و عجولانه تصمیم میگیرن

بابا یکم بیشتر بگردید

خدا رو چه دیدی شاید یه خونه خیلی خوب با تمام شرایط مد نظر شما پیدا شد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اوه اوه حالا بزنه پشت بوم  تعمیرات بخواد دهنتون سرویس میشه تا همسایه ها راضی بشن

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤