2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست
به من گفت مشکلی نداره  ولی این پفعه شوهرم دخترم برد پیش گفته بود نزن فایده نداره برا اینده ش ک ...

سلام عزیزم.شرمنده تایپیکتون برا خیلی قبله ولی خاستم ازتون همفکری بگیرم.دختر من ۶سالو۷ماهشه.امروز عکس مچ دست گرفتم ازش سن استخوانیش ۷سال و ده ماه بود.سینه اش هنو رشد نداره اما تعریق دارع و مپی زیر بغلش ی مقدار کرکی دراومده.خیلی استرس پریود شدنشو دارم.فردا هم میبرمش ازش ازمایش هورمونی بگیرن.دختر شما چ سنی پریود شدن؟

سلام بانو  واسه دخترتون چیکار کردین؟ دختر من ۹سال و ۸ماهشه، سن استخوانیش۱۲سال. چن روز پیش پر ...

سلام عزیزم کاری نکردم دیگه یکسال که امپول نزدیم پریود شد دقیقا۱۱سال ۱۰ ماهش بود همون ۱۲ سالگی ولی خوب قدش هم ۱۵۸ تاست دیگه امید بخدا  درواقع کاری هم نمیتونستک بکننم 

خوب دختر شما خیلی زود پریود شده طفلک     هنوز خیلی کوچولوعه. دکتر چی گفت براش امپول ننوشت که پریود نشه؟؟؟وزنش بالاست؟؟؟قدش چندتاست

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.شرمنده تایپیکتون برا خیلی قبله ولی خاستم ازتون همفکری بگیرم.دختر من ۶سالو۷ماهشه.امروز عکس ...

سلام  سن استخوانیشم زیاد نیست که نگران مباش ولی حتما زیر نظر متخصص باش 

دختر من هم علایمش از ۹ سالگی بود ولیاخرای ۱۱ سالگی پریود شد والبته که امپولم براش میزدیم حدودا یکسال ولی هم گرون بود هم گیر نمییومد   دکترم گفت تاثیری تو قدش نداره ما هم نزدیم ولی حتما شما  بچت رو  مرتب زیر نظر متخصص  ببر

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن