2777
2789
عنوان

رفتن به دانشگاه با دو تا بچه

876 بازدید | 3 پست
سلام
من تازه به جمعتون پیوستم. 28 سالمه و یه دختر سه ساله دارم. خیلی دوست دارم درسم رو ادامه بدم و شوهرم هم کاملا موافقه (البته کاملا پافشاری میکنه). از طرفی خیلی دوست داره یه بچه دیگه بیاریم ،بیشترش بخاطر دخترم چون خیلی تنها و وابسته است. حالا من می ترسم از عهده دو تا بچه و دانشگاه و کار خونه برنیام. لطفا کمکم کنید.
درس خوندن خیلی خوبه.ولی لازم نیست حتما کلاسهای حضوری بری.رشته های مجازی هم خیلی خوبن.مال دانشگاههای معتبر هم هستند.به نظر من اینجوری میتونی به کارات برسی.البته حداقل بعد از 9 ماهگی ببچه دوم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا شرایط شمارو دارم یه دختر3ساله دارم و دلم میخواد یکی دیگه بیارم اما بخاطر ادامه تحصیلم مجبورم از این خواسته برای مدتی صرف نظر کنم اگه بخوای خوب بخونی با 2تا بچه نمیشه من کلی با خودم کلنجار رفتم بالاخره به این نتیجه رسیدم که شتر سواری دلادلا نمیشه تازه شما که یکی داری بچه اولت نیست که از تاخیرش نگران شی ، بازم خودت بهتر میدونی برای علاقه مندان توانمند منعی وجود نداره
دوست دارم *مـــــــــــــــادر* باشم تا هر کس دیگری بر روی زمیـــن