2777
2789
عنوان

ارتباط تلفنی همسرم با ی دختر

3817 بازدید | 36 پست
سلام بچه ها امروز دلم خیلی گرفته واقعا دلم میخواد خودمو بکشم آخه دیروز متوجه شدم همسرم با ی دختره تو فیس بوک آشنا شده و با همدیگه پیام بازی میکنن پیامای دریافتی ش پر از بوس وهزاران بوس بود اون لحظه نمیدونید چه حالی پیدا کردم دوتا پسر زیر سه سال دارم خودمم شاغلم خدامیدونه با چه بدبختی ای همه چی رو ردیف میکنم که مشکلی نداشته باشیم ولی همسر ببخشید بیشعور من به فکر دختر بازیه زنگ زدم به دختره و آبروشو بردم ولی اون زد زیرش که من خط رو تازه خریدم به همسرم هم که گفتم گفت مگه چه اشکالی داره ؟ اون اون سردنیاست من اینجا منو که نمیخوره ؟ ! گاهی اوقات بهم پیام میده تو رو خدا ببینید شعور و وفاداری این مرد رو ؟ من بخاطر بچه هام نمیتونم باهاش قهر کنم یا دعوای لفظی راه بندازم ولی خیلی باش سرسنگین شدم اصلا دلم نمیخوادببینمش متاسفانه خانواده خودم هم مشکلات زیادی دارن و نمیتونم قهر کنم برم اونجا تازه توی ی شهر نیستیم چه کنم بچه ها راهکار شما چیه ؟ اگه شما بجای من بودید چکار میکردید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترنم جون همشون از یه کرباسن ....همه خیانتکار ......از نظر خودشون اشکال نداره..................
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
من یه نفر رو میشناسم بعد از 15 سال با دوتا بچه با یه خانمه چت میکنه و عاشقش شده بدبخت زنش به خاطر بچه ها هیچ کاری نمیتونه بکنه............................
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
یعنی قوروبون صدقه هم رفتن و بوس بازی و اینا عشق و لاو ؟؟؟
اگر اینطوره که باید جدی باهاش صحبت کنی
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
خانمی صبر کن شاید ی دوره اینجوری کنه بعد از سرش بیفته شما عادی زندگی کن و شرمنده خوبیهات کنش ، الکی تلافی کن ببین اون چه حالی میشه مثلا با ی بچه خواهر یابرادر زاده ای به صورت شماره ناشناس ارتباط داشته باش تا شک نه حالی لبه حالی بشه بعد ببینه طرف محرمت بوده ضایع بشه فقط بفهمه چه کار بدیه!
چقدر مردای این دوره گند شدن!!!!!!!!!!
من که بودم یه لحظه هم تحملش نمییکردم.چقدرم پرو.میگه چه اشکالی داره!!!!!!
یه دوش آب گرم...
یه لباس راحت...
یه چای تازه دم...
یه مویسقی ملایم...
به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!