2777
2789
عنوان

چکار کنم ترسم از رانندگی از بین بره

38328 بازدید | 32 پست
از رانندگی خیلی می ترسم البته این اتفاق از وقتی افتاد که دائیم رو با خانوادش توی یک تصادف از دست دادم . الان 11 سال از اون زمان می گذره ولی هنوز ترسم از رانندگی از بین نرفته ، احتیاج شدید دارم که یک ماشین بخرم و کارهام باهاش راه بیفته . مشکل مالی برای خرید ماشین هم ندارم ولی ترسی که دارم نمی تونم برم گواهینامه بگیرم . چکار کنم دارم دیوونه می شم . میشه کمک کنید .
وقتی با خانواده هستی ،‌لبخند بزن.....
سلام باران جون
عزیزم منم تازه راه افتادم
به قول خیلیها تا خودت نشینی این ترس رو نمی تونی از بین ببری
من 6 ساله گواهینامه گرفتم
ماشین هم خودم دارم
الان تقریباً از اول اردیبهشت خودم رسماً می رونم
میام سر کار و میرم خونه
قبل از اینکه با ماشین خودم بشینم کلی تو این آموزشگاه و اون آموزشگاه پرس و جو کردم تا یه نفر رو که خیلی خیلی آموزشگر خوب و با جرأتی بود پیدا کردم
باهاش صحبت کردم و 6 جلسه باهاش رفتم آدم پر جرأتی بود ... شب تو شلوغترین ساعت منو برد تو خیابونا و خودش هم نشست تخمه خودن و اصلا چهار زانو بهم گفت برو هر کاری دلت می خواد بکن ... بزن داغون کن
اگه بدونی چه ترسی داشتم
رفتم ... خودمم باورم نمیشدا ولی رفتم
بعد از تخمه هاش از بدترین تصادفا می گفت ... یعنی این پاهای من مثل چی میلرزیدن
خلاصه یه جورایی رفته بود رو روانم
الانم یواش میرم و میام
صبحا زودتر راه میافتم بعد اداره هم یواش یواش میرم... تنها یا با بچه
أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ (ع) یَومَ الْوُرُودِ
من وقتی می شینم خودم رو به خدا می سپرم و احتیاط های لازم رو هم انجام میدم
من خودمم الان از اونایی که با سرعت زیاد گاز میدن می ترسم

نمی دونم توی شهر چرا اینقدر با سرعت میرن

***کاش به این هم فکر بکنن که توی یه ماشین همراه با یه مادر یا پدر ممکنه بچه ای هم باشه ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی می ترسیدم ولی الان بعد از چند جلسه تمرین توی شهر ویک مربی خیلی عالی راه افتادم ولی هر بار که می رم امتحان شهر بدم کارم گیر می کنه ورد می شم در صورتی که خودم بدون گواهی نامه رانندگی می کنم من ترس ندارم ولی توی گرفتن گواهی نامه موندم
ترسی که داری طبیعیه و فقط هم با نشستن و رانندگی کردن و بدست آوردن تجربه توسط خودت از بین میره
همه راننده های این بحران رو داشتن
ولی همه هم میگن خانوما خیلی احتیاط بیتشری نسبط به اقایون دارن
من نمیدونم چه کنم گواهینامه هم دارم ماشین هم داریم خیلی هم کارم گیره که با ماشین به کارهام برسم ولی نمیدونم چرا اصلا علاقه ای ندارم و حسش نمیاد نمیدونم چرا
شاید چون با شوهرم هر وقت میشینیم من رو میترسونه یا هول میکنه نمیدونم چرا
من نمیدونم چه کنم گواهینامه هم دارم ماشین هم داریم خیلی هم کارم گیره که با ماشین به کارهام برسم ولی نمیدونم چرا اصلا علاقه ای ندارم و حسش نمیاد نمیدونم چرا
من هم دقیقا این مشکل رو دارم.
3 سال پیش گواهینامه گرفتم، دومین بار تو امتحان شهر قبول شدم، بعد گواهینامه گرفتم گاهی می شستم، البته به تنهایی نه ها، بعدشم که باردار شدم و بچه دار، دیگه الان 2 سال رسمااصلا نشستم. هیچ خاطره بدی هم از تصادف بد تو اطرافیان نبوده، اما می ترسم.
چه خوب لیلی جان، امیدوار شدم.
لیلی جان میشه لطفا اسم مربی و اموزشگاه رانندگی رو که رفتی رو بگی؟ منم دنبال همچین مربی هستم، که خانم باشه که همراه اینا نخواد ، اما خوب خوب هم باشه، یعنی بتونه کمک کنه این ترس من از بین بره.
Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
خدا رحمتشون بکنه .

من هم چندین سال بودگواهینامه داشتم و نمی نشستم

بهلاخره می رفتیم با همسرم جای خلوت و او پیاده می شد و من می رفتم می گشتم اینطوری خیلی بهتر بود برام
اوایل اب گلوم از ترس خشک می شد ولی وقتی زیاد نشستم کمتر شد چند بار هم گم شدم مجبور شدم از خیابونهای خیلی شلوغ و ترافیک برم و .. ولی برام خوب بود و ترسم ریخت

شما هم تا تنها نشینی ترست نمی ریزه شاید دو سه ماهی بکشه ولی بعدن کم می شه

به هر حال رانندگی اینجا استرس زاست ولی با تجربه استرست کمتر می شه

موفق باشی
منم همین مشکل رودارم ..به شدت از رانندگی میترسم...حتی اسمش که میاد دچار استرس میشم...شش ساله گواهینامه دارم ولی نمیتونم رانندگی کنم....

باورتون میشه رانندگی برام به یه ارزو تبدیل شده و فکر میکنم من هیچ موقع نمیتونم راننده بشم....

چون دوتا بچه کوچیک دارم به شدت به رانندگی نیاز دارم....

شوهرمم هم خیلی منو میترسونه و میگه اگه به یه ادم بزنی چی؟؟؟یعنی اون استرس منو بیشتر میکنه و برای یادگیری اصلا باهام همراهی نمیکنه....

اگه کسی مربی میشناسه که این استرس رو کم کنه و خوش اخلاق باشه و اموزششم خوب باشه لطفا معرفی کنه!!!!
سکوتم از رضایت نیست.....دلم اهل شکایت نیست...
منم چند ساله گواهینامه گرفتم ولی میترم رانندگی کنم.. البته من حدود یکسال پیش با ماشین خودمون یک تصادف وحشتناک داشتیم که باعث شد بیشتر بترسم...
اگه شماره تلفن از یک مربی خانم .. که خوش اخلاق.. با حوصله.. پردل و جرات باشه به منم بدید دعا گوتون میشم.. ممنون...
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
دوستان من تهران نیستم ولی حتماً باید اساتیدی باشند که تجربه کار با این ترس رو داشته باشن
من خودم الان تقریباً یه هفته اس مدام میشینم
آروم میرم و خیلی سعی می کنم سد راه کسی نباشم و کسی رو عصبی نکنم

ولی هنوز از ماشین هایی که با سرعت گاز میدن میترسم ... چون به نظرم اونا اصلاً فکر کند بودن کسی و یا انکه ممکنه راننده یه کم مریض احوال باشه یا یه بچه کنارش باشه نیستن حتی جون خودشون هم براشون مهم نیست که یه راننده دیگه بتونه عکس العمل مناسب رو داشته باشه و کنترل ماشین از دستش نره و به جایی یا کسی نزنه
nyosha.1360

1392/2/16 9:53 ق.ظ

منم به این دلیل میترسم.. وای مورد هم ترسم رو تشدید میکنه رانندگی برام شده یه معضل
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.