2777
2789
عنوان

قول تبلت دادم به دخترم ولی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 24 پست
خب بهش بگو بخر براش تشویق میشه بیشتر درس میخونه

درک نمیکنه عزیزم از بس تو بچگیش حسرت خورده میگه مهم نیست واسه بچه همه چی بخری

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
دندوناش درست شد الان ولی پول تبلتش رفت

اشکال نداره همچین مامان مهربونی هستی مطمئن باش خدا کمکت میکنه ک براش بخری خیلی خوبی انشالله سایت همیشه بالا سرشون باشه❤️یکم دیگه براش بگیر

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه در حد فیلم و بازی باشه پیر گاردین بد نیس اصلا هرچن دختر شما بزرگتره پسر من 2سال و نیمشه نمیخو ...

آهان اون برای پسر شما خوبه واسه دختر من که  میخواد بازیای خفن کنه یا نرم افزار درسی بریزه جواب نمیده

اشکال نداره همچین مامان مهربونی هستی مطمئن باش خدا کمکت میکنه ک براش بخری خیلی خوبی انشالله سایت همی ...

آخه اون الان میخواد وگرنه میتونم جمع کنم واسش بگیرم آخه خیلی تلاش کرد بچم سخته بخوای کنار یه بچه اتیسم درس بخونی شاگرد اول کلاس بشی فقط معلمشون خیلی خوب بود درکش میکرد گیر نمیداد مشقاش خطخطی بود پاک میکردیم 

آخه اون الان میخواد وگرنه میتونم جمع کنم واسش بگیرم آخه خیلی تلاش کرد بچم سخته بخوای کنار یه بچه اتی ...

خب براش قسطی بگیر الان همه جا قسطی میدن

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨
دویست

خب من بهتون فردا پیام میدم(اشنایی دارم که میتونم قسطی بگیرم البته ببینم سودش چقدره) اگه تهران باشید معرفی میونم برید مغازش

خبر میدم بهتون💟

در پناه خدا

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
خب من بهتون فردا پیام میدم(اشنایی دارم که میتونم قسطی بگیرم البته ببینم سودش چقدره) اگه تهران باشید ...

ممنون خودمون آشنا داریم عزیزم منتها شوهر من هدفش اینه مارو بازی بده تا اول مهر بشه بعدم بگه درس داره نگیره خیلی از دستش دلم پره خودش حتی حسرت یه کاپشن داشته براش نمیخریدن حالا توقع داره بچمو همین طور بزرگ‌کنم

ممنون خودمون آشنا داریم عزیزم منتها شوهر من هدفش اینه مارو بازی بده تا اول مهر بشه بعدم بگه درس داره ...

اها خب پس خدارو شکر فکر کردم مشکل هست.....

انشا الله حل میشه بچه ها هم توقع دارن

البته میشه پرچم دار نخرید و یه میان رده یا پایین رده خرید

خلاصه امیدوارم موفق باشید🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
اها خب پس خدارو شکر فکر کردم مشکل هست..... انشا الله حل میشه بچه ها هم توقع دارن البته میشه پرچم د ...

ممنون گلم انشالله