قول دادم اگه شاگرد اول بشه واسش تبلت بخرم یه گوشی لمسی داشتم فروختم ششصد نزدیک ششصدم خودش از تولدش جمع شده بود دست دست کردم بخرم مارک لنووو از دندون پزشکی زنگ زدن همه دندوناش خراب بود یک و دویست خرج دندوناش شد شوهرم نمیده میگه ندارم ولی داره دروغ میگه تا حالا هیچی واسه بچه هام نخریده هر چی دو چرخه سه چرخه اسکوتر اینا داریم با عیدیاشون یا پول خودم خریدم الان قراره پولو بده تبلت بخرم براش ولی میگه ندارم به نظرتون چکار کنم دلم واسه دخترم میسوزه بخاطر شرایط داداشش با زجر درس خوند و مشق نوشت همیشه مشقاشو خط خطی میکرد جگرم میسوخت واسه گریه هاش بگید چه کنم با شوهر خسیسم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آخه اون الان میخواد وگرنه میتونم جمع کنم واسش بگیرم آخه خیلی تلاش کرد بچم سخته بخوای کنار یه بچه اتیسم درس بخونی شاگرد اول کلاس بشی فقط معلمشون خیلی خوب بود درکش میکرد گیر نمیداد مشقاش خطخطی بود پاک میکردیم
خب من بهتون فردا پیام میدم(اشنایی دارم که میتونم قسطی بگیرم البته ببینم سودش چقدره) اگه تهران باشید معرفی میونم برید مغازش
خبر میدم بهتون💟
در پناه خدا
هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
خب من بهتون فردا پیام میدم(اشنایی دارم که میتونم قسطی بگیرم البته ببینم سودش چقدره) اگه تهران باشید ...
ممنون خودمون آشنا داریم عزیزم منتها شوهر من هدفش اینه مارو بازی بده تا اول مهر بشه بعدم بگه درس داره نگیره خیلی از دستش دلم پره خودش حتی حسرت یه کاپشن داشته براش نمیخریدن حالا توقع داره بچمو همین طور بزرگکنم
ممنون خودمون آشنا داریم عزیزم منتها شوهر من هدفش اینه مارو بازی بده تا اول مهر بشه بعدم بگه درس داره ...
اها خب پس خدارو شکر فکر کردم مشکل هست.....
انشا الله حل میشه بچه ها هم توقع دارن
البته میشه پرچم دار نخرید و یه میان رده یا پایین رده خرید
خلاصه امیدوارم موفق باشید🌷🌷
هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا