2777
2789
عنوان

آیا گوشی بلااستفاده تو خونه دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 80 پست
سلام بله آنلاک میشه در مورد فارسی شدنش اطلاعی ندارم ولی اونم غیر ممکن نیست

ممنون جواب دادین، چطور میشه قفل صفحه اش رو باز کرد? 

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون جواب دادین، چطور میشه قفل صفحه اش رو باز کرد? 

با نرم افزار و باکس فلش

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اگر قفل نداشت میومد محاله

به خدا قفل نداشت.چون دخترم باهاش بازی میکرد قفل رو برداشته بودم که دم به دقیقه نیاد سراغ من که قفلش رو باز کنم

یه پیامی میداد تو لب تاب که الان یادم‌نیست

یه چیز تو این مایه ها که دو دستگاه به هم نمیخونه

ولی با همون روش گوشی همسرم وصل میشد بدون نیاز به ال سی دی

همسرم هم برد جایی واسه تعمیر نتونستن کاری بکنن 

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
من یه گوشی گالکسی سامسونگ دارم ولی از اون کوچیکاس دوسال باهاش کار کردم.. یه روز خاموش شد دیگه هم روش ...

درسته

کمکی از من برمیاد؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
با نرم افزار و باکس فلش

ببخشید آقا چه نرم افزاری؟ شرمنده زیاد سؤال میپرسم.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
به خدا قفل نداشت.چون دخترم باهاش بازی میکرد قفل رو برداشته بودم که دم به دقیقه نیاد سراغ من که قفلش ...

میدونم قسم چرا ؟؟

با ی کابل دیگه تست گرفتید؟

ببخشید آقا چه نرم افزاری؟ شرمنده زیاد سؤال میپرسم.

باید باکس فلش داشته باشید

باید ببرید همکارهای نرم افزار انجام بدند

نیاز به تخصص داره

میدونم قسم چرا ؟؟ با ی کابل دیگه تست گرفتید؟

گفتم که بدونید مطمئنم😄

کابل رو تازه گرفتیم.والا من با همسرم گفتم تعمیرکارها حتما یه کابلی دارن که این مشکل رو حل کنه ولی گویا نشده!

منم دیگه بیخیال شدم.

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
2810