2777
2789
عنوان

آیا گوشی بلااستفاده تو خونه دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 80 پست
سلام یه گوشی هاوایی ۶۳۰دارم تازه تعمیر کردم ۲۰۰هزارم خرجش کردم نمیدونم چیشا عوض کرد ولی روشن نمیشه چ ...

سلام

هوآوی g630 کلا همینه

تنها ال سی دیش ارزش داره که اگه سالم باشه حدود ۸۰

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه نوکیا e65دارم...باتریش خراب شده.و سیم کارت هم نمیخونه.تلگرام نمیتونم بفرستم واستون.بدنه اش کاملا سالمه...روشن هم میشه.عکسشو صبح همینجا میذارم واستون.حدودا چه قیمتی میخرین؟

و این گوشی هم هست کشویی اش کامل بسته نمیشه.ولی بقیه چیزاش کاملا سالمه.

اینو چند میخرین؟

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...
من یه تبلت و گوشی ال جی دارم دوتاشون از دستم افتادن شکستن روشن نمیشه

سلام

عکسشونو محبت کنید تللگرام بفرستید

شما فقط اسم کارخونه تولید کننده رو ذکر میکنید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
بله کلی هم عکس داخل رم خود گوشی هست که بهم گفتن حدود ۱۵۰ میگیرن ال سی دی دست دوم بندازن و عکسها رو ...

خودت رابط وصل کن به لب تاب بریز اگه روشن میشه ولی ال سی دیش تاریکه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
خودت رابط وصل کن به لب تاب بریز اگه روشن میشه ولی ال سی دیش تاریکه

اتفاقا انجام دادم و فکر میکردم میشه.چون گوشی شوهرم که مثل ما خودم بود بدون اینکه با ال سی دی کاری داشته باشه وصل میشه

ولی مال من وصل نشد نمیدونم چرا

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
من دو تا گوشی دارم اما سالم هستن

سلام

خواهشا مدل گوشی رو بگید دوستان

من الان چی بگم نه مدل گوشی رو میدونم نه ظاهر گوشی مشخصه؟؟!