2777
2789
عنوان

خاطره ی زمانی که نتیجه ی کنکورتونو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 23 پست
شب ساعت ۱۱ اینا بود دیدم فقط گریه کردم دختر خاله م زنگ زد گریه میکردم و نمیتونستم جواب بدم دوستم ز ...

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

وای من یادمه دستام میلرزید دهنم خشک شده بود رتبمو که دیدم خیلی ناراحت شدم اخه افتضاح شده بود ولی قبول شدم البته رشته ای که قبول شدمو اصلا دوست نداشتم واسه همین خوشحال نشدم امسالم که خنثی ام نه استرس دارم نه هیجان اصلا برام مهم نیست

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من یادمه دستام میلرزید دهنم خشک شده بود رتبمو که دیدم خیلی ناراحت شدم اخه افتضاح شده بود ولی قبو ...

من دارم. دق میکنم 

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 
من دارم. دق میکنم 

اخه گذاشتم واسه سال دیگه به خاطر همین اصلا مهم نیست چه رتبه ای بیارم اصلا قبول بشم یا نشم

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
2805

رتبه روکه دیدم  فقططططط گریه 😭😭😭😭نتایجم که اومد فقططططط گریه.  😥

تمام اولویت هامو قبول شدم ولی رشته و دانشگاهی که خانوادم خواستن رفتم نه اونی که دلممیخواست 😔😔😔

برام دعا کنید بشه من به دعاهای خیر و نفس حق شما نینی سایتی ها ایمان دارم تاحالا هرچی خواستم و دعا کردید در حقم شده😊🙏🏻 چی میشه اگه اینم بشه😔(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

ماه رمضون بود داشتم سفزه اقطار می چیدم دوستم زنگ زد بهم گفت روانشناسی علامه طباطبایی جیغ کشیدم

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
الان شغلتون چیه ؟

لیسانس بورسیه بودم ولی دوست نداشتم کارشو

الان حق التدریس دانشگاه درس میدم!

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....