2777
2789

یادتونه چه حالی داشتین 

خانواده بقیه چه واکنشی داشتن 

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفت بار کنکور دادم

آخراش دیگه برام عادی شده بود😂😂

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2805

خونه مادربزرگم بودم لب تابو برده بودم سر ساعت انلاین شدم انتظارم رو رتبه ۱۴هزار به بالا بود بعد یهو دیدم رتبم شده ۲۵۰۰کلی ذوق کردم و اولش شوک شدم،هیچی خانوادم تبریک گفتن خیلی معمولی😐

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
جونم برات بگه خواستم برم تو سایت گوشیم بی دلیل برای همیشه خاموش شد هیچوقت درست نشد

از هیجان زیادی بوده

سکته رو زد

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اره قشنگ یادمه😍بمحض اینکه جوابو دیدم زدم زیر گریههه البته گریه ی خوشحالی چون رشته مورد علاقم و شهر خودم قبول شده بودم بعدشم رفتم به خانواده خبر دادم وای که پدرومادرم اونشب چقدرخوشحال شدن😍😍😍

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

اینترنت نداشتیم، سال 85

دوستم زنگ زد و گفت رتبه تو شده 12 رتبه من 600

باورم نشد

فرداش رفتم کافینت دیدم

فکر کنم هیچوقت تو زندگیم اونقدر ذوقزده نبودم

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

کنکور ارشد و هم خودم دیدم ، رتبه م عالی بود، ولی خب انتظارشو داشتم

اما موقع کنکور دکتری چون نخونده بودم براش، اصلا اصلا باورم نمیشد، هزاربار رفتم تو سایت تا باورم شد قبول شدم!

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

چرا همه اینجا نابغه ان و با رتبه خووووب قبول شدن؟؟

اون هشتاد هزاریا کیان پس؟؟

شب ساعت ۱۱ اینا بود دیدم فقط گریه کردم

دختر خاله م زنگ زد گریه میکردم و نمیتونستم جواب بدم

دوستم زنگ زد جواب ندادم پیام داد 

تا سه چهار صبح تو هال گریه کردم و خوابم برد هر چی هم مادر پدرم میگفتن اشکالی نداره سال بعد آروم نمیشدم

رتبه ی منطقه م چهار رقمی بود😂

سال بعد تو پاساژ دنبال لباس برای عروسی دختر عمه م میگشتم داشتم لباس پرو میکردم دوستم زنگ زد منم همونجا نگاه کردم😂نصف کرده بودم رتبه م رو، راضی و خوشحال و الان هم در خدمت شمام

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
2810