2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه ...از شب متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 119 پست
میفهمم من دخترم روزی 60بار دروغ نگم بالا میاورد اونم شدید من شده بود 24ساعت نخوابم یه دکتر اطفال برد ...

پسرم رفلاکس پنهان داره بالا نمیاره 

ولی امان از اسید معده ش 

گلوشو میسوزنه 

تا میاد بخابه ۵ مین بعد با گریه بیدار میشه 

نمیدونم چرا دکتر بردمش جدی نگرفتن 

به همون رانیتدین اکتفا کرد

تعریف دکتر مقدادی رو شنیدم که اونم هر چی تماس میگیرم جواب نمیدن

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

[QUOTE=99842190]میفهمم من دخترم روزی 60بار دروغ نگم بالا میاورد اونم شدید من شده بود 24ساعت نخوابم یه دکتر اطفال برد شیر خودمو میخوره خیلی کم 

منم خیلی رعایت میکنم جز مرغ ابپز و برنج چیزی نمیخورم 

از نخوردن شدم پوست و استخون دلم نمیاد حتی تو اینه خودمو نگاه کنم

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم رفلاکس پنهان داره بالا نمیاره  ولی امان از اسید معده ش  گلوشو میسوزنه  تا میا ...

عزیزم برو توسایت انلاین سلامت اونجا سوال کنن ازشون دوسه روز جوابتو میده اونم نسخه دکتر بچه منو قبول داشت خودت میتونی نکسیوم بگیری بهش بدی طفلی مریش الان سوخته از اسید

پسرم رفلاکس پنهان داره بالا نمیاره  ولی امان از اسید معده ش  گلوشو میسوزنه  تا میا ...

فرقی نداره رفلاکس پنهان اتفاقا بدتره چون اون اسید یه بار بالا میاد میسوزونه یه بار پایین میره پلی بالا بیارش بهتر

2805
ببرش پیش دکتر مقدادی خیلی خوبه رفلاکس پسر من و درمان کرد چند تا از بچه های فامیل مون هم پیشش میرن هم ...

چند بار تماس گرفتم جواب ندادن 

میشه بگین کی باید تماس بگیرم 

؟صب یا بعدظهر

فرقی نداره رفلاکس پنهان اتفاقا بدتره چون اون اسید یه بار بالا میاد میسوزونه یه بار پایین میره پلی با ...

اره بمیرم براش پنهان بدتره 

خودمم دارم میسوزم باهاش 

فعلا کاری ازم بر نمیاد 

شوهرمم نیست که بتونم بچه مو یه دکتر درست حسابی ببرم

عزیزم برو توسایت انلاین سلامت اونجا سوال کنن ازشون دوسه روز جوابتو میده اونم نسخه دکتر بچه منو قبول ...

ممنون عزیزم 

یعنی نکسیوم بدون نسخه میدن ؟

این چه طرز برخورده تورو خدا یکم روی اخلاقتون کار کنید اونکه حرف بدی نزد کار خداست اگه اونو ترنس کرده ...

کار خدا اینه که بزنه پس کله آدم مردم آزار مریض. 

کسی که مشکل جنسی داره میره دکتر. نه اینکه بیاد تو سایت زنونه با پیام خصوصی درد دل کنه. متوجهید؟ 

کاش یکی میتونست یه وقت از دکتر مقدادی بگیره واسم 😔

ممنون عزیزم  یعنی نکسیوم بدون نسخه میدن ؟

اره البته باید خیلی بگردی تا پیدا کنی ولی بهش بده نکسیوم 20بگیر هر دوازده ساعت بهش به یک چهارم ظهر یه نصفه شب انشالله که خوب میشه اگه مریشم سوخته با این خوب میشه اگه بهتر شد برای منم دعاکن

کاش یکی میتونست یه وقت از دکتر مقدادی بگیره واسم 😔

عزیزم خیلی سخت نوبت میده بهت گفتم تو گوگل بزن انلاین سلامت برو تو قسمت پزشکان اطفال اونجا هم بهروز مقدادی هم بهنام مقدادی که داداشن جواب سوالارو میدم دو سه رو ز طول میکشه

اره البته باید خیلی بگردی تا پیدا کنی ولی بهش بده نکسیوم 20بگیر هر دوازده ساعت بهش به یک چهارم ظهر ی ...

فدات بشم همین الان با دلشکسته دعات کردم 

انشالله گیر بیارم این طفل معصوم حالش بهتر بشه

خیلی سخته ک ... ان شاءالله حل میشه و میگذره این روزا

ممنون عزیزم

2810