2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه ...از شب متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 119 پست
ﺟﺴﻢ ﻭ ﺭﻭﺣﺖ ﻳﮑﻰ ﻧﻴﺴﺖ

یعنی شما الان اقا هستین با روحیات زنانه...یعنی از لحاظ جنسی مشکلی ندارین منظورم میتونین زن بگیرین...بحث بچه دار شدن منظورمه.....البته با عرض پوزش

وا یعنی چی امیدی ندارم دخترم منم داشت تا یکسالگی بعدش خوب شد ببرش دکتر دارو متاسب بگیره بهتر میشه اص ...

عزیز دلم من کسی رو ندارم 

کمکم کنه دست تنهام 

۳تا دکتر مختلف بردم 

اوردمش شهر پدرشوهرم که خنکتره 

اینجام هفته یبار دارم میبرم دکتر 

خیلی خسته شدم 

خواهرمم با من زایمان کرد 

باورم نمیشه اصلا نه میدونه کولیک چیه نه رفلاکس 

بچه اش اروم ارومه 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی شما الان اقا هستین با روحیات زنانه...یعنی از لحاظ جنسی مشکلی ندارین منظورم میتونین زن بگیرین... ...

اینجا نگین بهتره هم زشته هم اسی ناراحت میشه

خدایا ممنون که داری مشکلاتمو حل میکنی😊😊😊
برو بخواب . اینجا نیا. خواب بهتره که. 

از سر درد و پا درد خوابم نمیبره 

پسرم رو پاهامه تکونش بدم بیدار میشه 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
2805
خیلی بده .. درگ میکنم چون خودمم تو همین حالم . دارو چی میخوره ؟ پسر من رانیتیدن میخوره و به خاطر اسی ...

پسر منم رانیتدین میخوره 

که اونم چون اصرار کردم دکتر داد 

کولیکید به خاطر کولیکش میخوره 

دوتا دکتر بردم شهر خودمون مخالف دارو بودن

عزیز دلم من کسی رو ندارم  کمکم کنه دست تنهام  ۳تا دکتر مختلف بردم  اوردمش شهر پدرش ...

میفهمم من دخترم روزی 60بار دروغ نگم بالا میاورد اونم شدید من شده بود 24ساعت نخوابم یه دکتر اطفال بردم بهش رانیتیدین داد بچم بدتر شد که بهتر نشد بردم یه دکتر معروف بهش امپرازول داد یه ذره بچه بهتر شد ولی بازم بی قراری میکرد ماه بعد که برای چکاب بردمش بهش نکسیوم داد به همراه موتیلیوم بهش دادم خدارو شکر بچم تعداد بالا اوردن وبی قراریش کم وکمتر شد تا اینکه 8ماه بود کامل خوب شدولی باز دکترش گفت تا یکسال نکسیومرو بهش بده منم دادم خدارو شکر خوب شد البته اگه شیر خودتو میخوره رعایت باید بکنی من تو این یکسال هیچی نمیخوردم

وای خیلی سخته ک .. ادم تا صبح بیداره روزم نخابه ک دیوونه نیشه .. رک بگو ک نیاز داری استراحت کنی یا ب ...

دیگه از شوهرمم بریدم 

حس میکنم منو فرستاد اینجا تا خودش راحت باشه 

پس مگه یه ساعت با تهران فاصله نداری؟

خونه ی پدر شوهرم نزدیک تهرانه 

پرند میشینن

ببخش میپرسم کجان مگه 

منو فرستاده خونه ی باباش 

خودش خونه ی خودمونه 

۲۱ روزه که خوته ی پدرشوهرمم

2810