2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه ...از شب متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 119 پست
ای خدا  از تتهایی اومدم اینجا درد دل کنم  اینجام یکی اومد موضوع بحث عوض کرد

استارتر جان پسر من ۴۵ روزشه و رفلاکس داره . بخدا یک سره پیشیم تا بالا نیاره و نپره گلوش . اخه وقتی ۱۲ روزشینا بود تو خاب بالا اورد پرید گلوش کامل نفسش رفت و اورژانس اومد و نجاتش داد .... ۶ روز بستری بود ... حالا یک سره بالاسرشیم . منم تا ۸ ، ۹ صبح بیدار میمیونم بعدش بابام میمونه پیشش بعدش مامانم و .... 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام مجبور بودی همش بالا سرش باشی تا تو خاب بالا میاره و تو گلوش نپره ؟ اخه من همش اینطوریم ... خوب ...

فکر کنم خودش گفت

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
2805
دارو میخوره  بعد واکسنش بدتر شده  دیشب که اصلا نخابید  یه سره سر پام  امشبم ...

وااا ببخشيد ولي چه مادرشوهره بي ملاحظه اي!  جاي كمك كردنشه😏 اتفاقا روزا بايد اون كمكت كنه و بچه رو نگه داره تا چندساعت بتوني بخوابي

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
الهی  به وقت مبارک اذان صبح، هم مشکل نی نی کوچولوی شما و هم مشکل این دوستمون به دست اقا حضرت صا ...

ممنون عزیزم 

از دعای قشنگت 

با دیدن پستت اشکام سرازیر شد

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
استارتر جان پسر من ۴۵ روزشه و رفلاکس داره . بخدا یک سره پیشیم تا بالا نیاره و نپره گلوش . اخه وقتی ۱ ...

لازم نیست این کارو بکنی تشک انتی رفلاکس براش بگیر یاشیب دار بخوابونش واینکه به سمت چپ چرا خودتون رو اذیت میکنین 

استارتر جان پسر من ۴۵ روزشه و رفلاکس داره . بخدا یک سره پیشیم تا بالا نیاره و نپره گلوش . اخه وقتی ۱ ...

اخييي

الكي نميگن كه بهشت زير پاي مادرانه

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
لازم نیست این کارو بکنی تشک انتی رفلاکس براش بگیر یاشیب دار بخوابونش واینکه به سمت چپ چرا خودتون رو ...

تختش شیب داره تقریبا ۳۵ درجه و یک سره به پهلو میخابونیمش . اما اون سری ک پرید گلوش هم به پهلو خابیده بود به خاطر اون چشم ترسیده . الانم میاره بالا اما درحد اینه ک از گوشه لبش میاد اما باز میترمس

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

اینم گاهی وقتا میپره تو گلوش 

اسید معده ش خیلی اذیتش میکته 

حدس میزنم گلوش زخم شده 

طفلک 

نمیدونم کجا ببرمش

وااا ببخشيد ولي چه مادرشوهره بي ملاحظه اي!  جاي كمك كردنشه😏 اتفاقا روزا بايد اون كمكت كنه و بچ ...

یکی دو ساعت میگیره 

فکر میکنه با دوساعت خوابیدن کمبود خوابم جبران میشه 

2810