2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه ...از شب متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 119 پست

ای خدا 

از تتهایی اومدم اینجا درد دل کنم 

اینجام یکی اومد موضوع بحث عوض کرد

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معذرت میخوام منم خواستم درد دل کنم

بهتره بری تاپیک جدا بزنی 

نه وسط درد دل یکی دیگه بپری 

خودم خیلی حالم بده

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
میگن؟ اشتبا میزنی ترنس خودش حس میکنه دختره نه ک بقیه بگن احتمالا ظاهرت دخترونس فقط

منظورم اینه که دکترا میگن خودم که دوست دارم دختر باشم همه چیزم دخترونس 

خدایا ممنون که داری مشکلاتمو حل میکنی😊😊😊
وای منم رفلاکس داشتم خیلی بد میشد شبا موقع خواب😭😭

شمام مجبور بودی همش بالا سرش باشی تا تو خاب بالا میاره و تو گلوش نپره ؟ اخه من همش اینطوریم ... خوب شده الان ؟

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
راهی نداره ببماری پسرت؟ دکتر چی میگه؟ تو طول روز که میخوابه نمیتونی بخوابی؟

دارو میخوره 

بعد واکسنش بدتر شده 

دیشب که اصلا نخابید 

یه سره سر پام 

امشبم تا الان بیداره 

خونه ی مادرشوهرمم 

روزا مادرشوهرمم نمیزاره بخابم

شمام مجبور بودی همش بالا سرش باشی تا تو خاب بالا میاره و تو گلوش نپره ؟ اخه من همش اینطوریم ... خوب ...

نههه خودم رفلاکس داشتم، نی نیم کجا بود😅

من دیگه نیستم کاربریو لغو میکنم خدا یارتون باشه🌻
بهتره بری تاپیک جدا بزنی  نه وسط درد دل یکی دیگه بپری  خودم خیلی حالم بده

ببین ازعطاری مطمئن. روغن بابونه بگیر. شبها چند قطره روی شکم بریز و با کف دست آروم 60 بار در جهت عقربه ساعت بصورت دایره ایی ماساژ بده. برای من که نفخ و رفلاکس رو از بین برد.

پسرتو طب سنتی بردی؟ 

نه عزیزم 

دیگه هیچ امیدی ندارم 

منم ترنسم حالم بده روحی داغونم😣😣😣

تاپیکای قبلم گفتی

بهتره دیگه بازگو نکنی وپیش پزشکت بری

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ببین ازعطاری مطمئن. روغن بابونه بگیر. شبها چند قطره روی شکم بریز و با کف دست آروم 60 بار در جهت عقرب ...

ممنون عزیزم 

امتحان میکنم انشالله که جواب بده

2810