2777
2789
باباهای آینده چرابرا آوردن بچه اینقدرنازمیکنین ؟ مامانا بیشتر دلشون میخواد تا وقت تموم نشده یه کاری بکنن ولی همسرم با اینکه عاشق بچس ولی میترسه هی امروز و فردامیکنه درضمن من 29 سالمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مینا جونننننننننننننننن

خوبی؟

ببین من یه جوون که الان 30 سالمه.نینی آوردیم.ولی واقعا هزینه ها از یه طرف.نبود آرامش. احساس شکست در اجتماع. این ها دلایلی هست که نمیزاره مردا ریسک کنن.

من خودم با حقوق ماهیانه 1.400 به زور هزینه هامو جمع میکنم.

منطقی بخوام بگم یه جورایی نباید اصلا ازدواج میکردم.

چون جوابگوی توقعت خانواده ام نیستم.که اکثرا هم خواسته معقول دارن.
2805
سلام مینا جونننننننننننننننن

خوبی؟

ببین من یه جوون که الان 30 سالمه.نینی آوردیم.ولی واقعا هزینه ها از یه طرف.نبود آرامش. احساس شکست در اجتماع. این ها دلایلی هست که نمیزاره مردا ریسک کنن.

من خودم با حقوق ماهیانه 1.400 به زور هزینه هامو جمع میکنم.

منطقی بخوام بگم یه جورایی نباید اصلا ازدواج میکردم.

چون جوابگوی توقعت خانواده ام نیستم.که اکثرا هم خواسته معقول دارن.
بابا فرشاد این درست نیست حالا که ازدواج کردید و بچه دارید اینطوری فکرکنید
من دقیقا میفهمم تواین دوره زمونه 2 نفر که کار میکنن تو خرج و مخارج کم میارن چه برسه یه نفر کارکنه تا بتونه مخارج 3نفرو پوشش بده
ولی اگه شما اینطوری فکر کنید که اصلانباید ازدواج میکردید مطمئناً این حس و به خانواده تون منتقل میکنید

بهتره با شرایط فعلی اززندگیتون لذت ببریداز اینکه خانواده دارید و پدر یک بچه هستید لذت ببرید که خیلیا آرزوی داشتن یک خانواده ی آروم و خوب دارن ولی نمیتونن حتی ازدواج کنن

امیدوارم ازانتقادم دلخور نشید